Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ou
ou
0 30.03.2018 09:18:50

Steven Spielberg je presegel samega sebe!

OBISKOVALCI SVEČANE PREMIERE FILMA IGRALEC ŠT. 1 SO OD NAVDUŠENJA OSTALI BREZ BESED!

Navidezna resničnost neskončnih možnosti pomešana z nostalgijo in pop kulturo 80. in 90. let, katere mnogi označujejo kot zlato dobo glasbe, filma in video iger, v kombinaciji z mojstrsko taktirko Stevena Spielberga, je po pričakovanjih odobrila sadove; obiskovalci, ki so si filmski spektakel IGRALEC ŠT. 1 ogledali na premieri so si enotni: To je eden najboljših filmov vseh časov!

Na premieri filma IGRALEC ŠT. 1 v ljubljanskem Koloseju so se zbrali mladi in stari, saj je oda pop kulturi primerna prav za vse generacije. Že dve uri pred začetkom filma je vsak lahko preizkusil VR igro Ready Player One in s tem sam vstopil v vesolje OASIS, kar je pritegnilo veliko pozornosti in zabavalo vse obiskovalce. Med drugimi sta v navidezno resničnost vstopila tudi Tim Nuč in Luka Avguštin iz akrobatske zasedbe Flipping Art, ki sta pred začetkom filma obiskovalcem tudi pripravila spektakularen nastop. Premiere sta se udeležia tudi člana skupine BQL Rok in Anej Piletič, ki sta na svojem Instagram profilu povedala, da je IGRALEC ŠT. 1 "najboljši film, kar sta si ga kdaj ogledala!"

Na premieri, kjer so se podelile tudi filmske nagrade, so se v virtualni resničnosti zabavali tudi Andrej Šifrer, Filip in Blaž iz F&B Acrobatics, Zmago Jelinčič Plemeniti, Ajda Sitar, Nejc Simšič, Jernej Kuntner, Miha Vodičar in mnogi drugi.


Spielbergovo mojstrovino, ki po celem svetu žanje pohvale in navdušenja, si lahko ogledate na vseh kino platnih po Sloveniji, na izbranih lokacijah pa bodo v sodelovanju z 505VR potekali tudi VR DOGODKI, kjer bodo obiskovalci lahko z opremo VR VIVE preizkusili igro Ready Player One, in sicer:

29.3. med 17.00 in 20.00 v Mariboxu
30.3. med 18.00 in 20.00 v Cineplexxu Murska Sobota, Novo Mesto in Koper
31.3. med 18.00 in 20.00 v Cineplexxu Maribor, Celje in Kranj

Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.

Značke: spielberg, film, kino

Članki iz rubrike