lucija mlinarič Odkrito.si

Težek boj z rakom: znana Slovenka ganjena do solz

James Van Der Beek Svet24.si

FOTO. Igralec iz priljubljene najstniške serije ...

Filip Flisar Svet24.si

FOTO: Filip Flisar je postal očka

Luka Mesec Svet24.si

Koalicijske igrice in zviti načrti Luke Mesca

Luka Dončić, Anamaria Goltes Najstnica.si

Dokaz, da sta Luka Dončić in Anamaria še vedno ...

angelska števila Petisvet

Angelska števila: kaj vam sporočajo?

TANJA ZAGAR Njena.si

Tanja Žagar se je vsem opravičila

ou
ou
0 12.01.2018 11:32:13

Kompresijska oblačila Alphaskin Performance za boljše rezultate športnikov

Nogometaš Luis Suarez prisega na Alphaskin
Kompresijska športna oprema adidas Alphaskin športnikom omogoča osredotočanje na rezultate povsem brez motečih elementov. Nov dizajn odpravlja moteče šive, oblačila pa se v gibanju ovijejo okoli telesa in sledijo smeri gibov. Na voljo v različnih stopnjah kompresije, Alphaskin med drugim zadovoljuje potrebe nogometaša Luisa Suareza, na linijo pa prisega tudi super model Karlie Kloss.

Revolucionarni adidas Alphaskin predstavlja neverjetno tehnologijo na področju osnovnih plasti športnih oblačil. Kompresijska oblačila športnike podpirajo pri doseganju vrhunskih dosežkov brez primerjave, saj jim omogočajo izjemno stopnjo osredotočenosti na rezultate, tako na treningih kot tudi tekmovanjih.

Zmožnost kinetičnega ovijanja odpravlja neželene moteče elemente, zato se oblačila Alphaskin med gibanjem premikajo v sozvočju s športnikovim telesom. Z odpravo nenaravnega trenja med tkanino in kožo se lahko športniki v celoti osredotočijo na trening in tekmo, kar potrjuje nogometaš Luis Suarez: “Pri oblačenju oblačil Alphaskin me preveva enak občutek kot pri zavezovanju kopačk pred prihodom na igrišče. Misli usmerim v igro, zato sem pripravljen dati vse od sebe.” Med pripadnicami nežnejšega spola pa kolekcija navdušuje Karlie Kloss: “Alphaskin mi zagotavlja podporo, hkrati pa diha in se giblje z mano ter tako mojemu telesu pove, da je čas za vadbo.”

Kolekcija Alphaskin navdušuje tudi super model Karlie Kloss
Kolekcija Alphaskin navdušuje tudi super model Karlie Kloss.

Linija oblacil Alphaskin
Linija oblačil Alphaskin športnike podpira pri doseganju vrhunskih dosežkov

Članki iz rubrike