tanja dimitrievska alica Odkrito.si

Slovenska igralka kmalu ločena od hčere?

louis spencer Svet24.si

Lepi aristokrat je obnorel Britanke

yubari, meloni Svet24.si

FOTO: Neverjetno, rekordnih 25.000 evrov vredni ...

hrvaška, plaža Svet24.si

Na tej jadranski plaži boste za ležalnike in ...

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

rebeka the biggest loser Njena.si

Preslepili Rebeko in jo izločili

zrnec ilijevski mediaspeed Njena.si

Partnerka Jurija Zrneca žaluje

ou
ou
0 03.01.2018 13:40:38

Moskovski cirkus na ledu Natalije Abramove

Moskovski cirkus na ledu.
Management
Svetovno znani in edinstveni moskovski curkus J. Nikulina Na cvetnom bulvare predstavlja: Moskovski cirkus na ledu Natalije Abramove. Evropska turneja 2017-2018, kar 4 predstave v Sloveniji!

MOSKOVSKI CIRKUS NA LEDU
20. 1. 2018 ob 19.00, DVORANA TABOR, MARIBOR
21. 1. 2018 ob 15.00 in 19.00, HALA TIVOLI, LJUBLJANA
22. 1. 2018 ob 19.00, ARENA BONIFIKA, KOPER

PODARITE SVOJIM OTROKOM PRAVLJICO: SVETOVNO PRIZNANI MOSKOVSKI CIRKUS NA LEDU NATALIJE ABRAMOVE SE VRAČA V TRI SLOVENSKA MESTA OD 20. DO 22. JANUARJA 2018.

Po mnogih dogodkih in koncertih za odrasle v tem in prihajajočih mesecih, se končno pripravlja tudi prekrasen dogodek za najmlajše in mlade vseh starosti, tudi tiste, ki so to še vedno po srcu, in za vse ljubitelje cikruških vragolij, drsanja in vrhunske ruske akrobatike. Legendarni Moskovski cirkus na ledu Natalije Abramove se je namreč podal na tradicionalno novoletno evropsko turnejo! Po nastopih v Franciji, Švici, Srbijji, Bosni in Hercegovini, Hrvaški bodo turnejo zaključili ravno v Sloveniji. Tako boste lahko svojim otrokom in sebi privoščili pravo, povsem novo čarobno pravljično predstavo, ki jo znajo pripraviti le vrhunski ruski umetniki: 20. januarja v Mariboru, 21. januarja v Ljubljani in 22. januarja v Kopru. Fantastična cirkusna uprizoritev na ledu bo tudi tokrat pripravljena s povsem novimi, pisanimi kostumi, izjemnimi posebnimi učinki in triki z vrtoglavo dinamiko – vse to in še več vam bo pričaralo nepozabno predstavo. Neverjetno je tudi to, da bodo v drsalkah nastopili tudi vrvohodci in akrobati! V dveh urah boste doživeli ekstravaganco, avtentično cirkuško umetnost in prekrasno glasbeno ter svetlobno predstavo, ki bodo vas in vaše otroke povsem očarali v teh januarskih zimskih dnevih. Vstopnice so že na voljo na pooblaščenih prodajnih mestih Eventima in na www.eventim.si Na voljo so tudi družinske vstopnice, tako da jih lahko dobite že od 18,00 EUR na osebo.

Moskovski cirkus na ledu, prvi na svetu take vrste, je leta 1964 ustanovil najbolj priznani cirkuški in estradni režiser sovjetske dobe A. G. Arnold, takrat pod imenom Cirkus na ledu. Tako drznih in originalnih idej ne bi mogli oživeti brez njegovih izkušenj iz cirkusa, filma, glasbenih nastopov, baleta na ledu in iz estrade, kot tudi ne brez sodelovanja najboljših baletnih koreografov, slikarjev, cirkuških umetnikov in skladateljev. Kolektiv nastopa že več kot 50 let, v teh letih pa je navdušil več kot 200 milijonov gledalcev v več kot 50-ih državah po celem svetu. Vsi vaši najljubši in nikoli videni cirkuški triki bodo pred vami zaradi svoje izjemne dinamike zaživeli v čisto novi magični podobi takoj, ko boste na in nad ledom zagledali žonglerje, akrobate in klovne na drsalkah. Še danes Moskovski cirkus na ledu velja za »izumitelja« in še vedno postavlja svetovne standarde temu specifičnemu žanru, znanem tako v Rusiji kot tudi drugod po svetu.

Potopite se v čarobno predstavo ekstravagance cirkusa, ki jo bodo za vas pripravili najboljši ruski cirkuški umetniki. Podarite sebi in svojim otrokom prekrasno popraznično razpoloženje in prečudovito izkušnjo!

Cene vstopnic: že od 18,00 EUR (v okviru družinske vstopnice)

Prodaja vstopnic: www.eventim.si in Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 090 55 77*) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, Trafika 3DVA, bencinski servisi OMV z multi točko, agencija Palma in Alpetour potovalna agencija ter ostala prodajna mesta v sistemu Eventim Si.

Značke: predstava, cirkus

Članki iz rubrike