Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ou
ou
0 12.10.2017 12:23:05

Neustavljivi Thor v novem delu rešuje civilizacijo pred Helo, boginjo smrti

Medtem, ko je ujet na drugi strani vesolja in ko mu Hela uniči njegovo dragoceno kladivo, Mjolnir, se Thor trudi, da bi se čimprej vrnil v Asgard in preprečil usodni Ragnarok – konec sveta. Pred reševanjem civilizacije pa mora preživeti še smrtonosno gladiatorsko tekmovanje, v katerem bo soočen s svojim bivšim zaveznikom in kolegom Maščevalcem – Neverjetnim Hulkom!

Iz Marvel Studia prihaja film THOR: RAGNAROK, spektakularna pustolovščina, polna humorja, napete drame in akcije.

Ragnarok v norveški mitologiji pomeni “konec sveta”, zato je upravičeno pričakovati, da bo Marvelova nova uspešnica presegla pričakovanja gledalcev tako po svetu, kot pri nas. Igralska zasedba je bogata in prepričljiva. Chris Hemsworth se vrača v podobi glavnega junaka Thora. Pridruži se mu dobitnik nagrade Golen Globe, Tom Hiddleston, kot Thorov posvojen brat Loki. Dvakratna oskarjeva nagrajenka Cate Blanchett je zlobna Hela, boginja smrti; Idris Elba, nominiranec za nagrado Emmy in nagrajenec Golden Globe je Heimdall; Jeff Goldblum je ekscentrični diktator; Tessa Thompson je ostra bojevnica Valkyrie; Karl Urban pa je Skurge, en najmočnejših bojevnikov Asgarda. Trikratni oskarjev nominiranec, Mark Ruffalo kot Neverjetni Hulk ponovi svojo vlogo iz Maščevalcev ter trikratni oskarjev nagrajenec, Sir Anthony Hopkins, ki ponovno upodobi Odina, kralja Asgarda.


Thor: Ragnarok je že tretje nadaljevanje popularnega superjunaka, za katerega je režisersko palico vihtel Taika Waititi, ki je nalogo opravil odlično skupaj s scenaristom Ericom Pearsonom. Zgodbo so pripravili Craig Kyle, Christopher Yost in Eric Pearson. Kevin Feige, producent, ki so se mu pridružili izvršni producenti Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Thomas M. Hammel in Stan Lee.

V iskanju prave zgodbe za tretje nadaljevanje je bilo potrebno pogledati v zgodovino posameznih karakterjev, kot pravi producent Kevin Feige: “Podporniki Thora, njegovi nasprotniki in družinska drama, ki se plete med Lokijem in Odinom so nam dali bogate vsebine za kreiranje ene najboljših Marvelovih zgodb” in dodaja, da “so s tretjim delom Thor: Ragnarok skušali ustvariti nekaj popolnoma drugačnega od prejšnjega dela, z novimi junaki, še bolj napornimi nasprotniki, svežimi lokacijami za to novo avanturo. Obožujemo, da lahko gledalce presenetimo s tem, da spremenimo ton in glavno nit franšize.”

Novo Marvelovo poslastico Thor: Ragnarok si oglejte v kinih od 26. oktobra v distribuciji 2i Filma, s predpremiernimi projekcijami v nekaterih kinih že 25.10. Vabjeni, da si Thora v tretjem delu popolnoma prvi ogledate na PREMIERI, ki se bo zgodila v ponedeljek, 23.10. ob 20.00 v Cineplexxovem kinu v Kranju. Vstopnice za premiero so še na voljo TUKAJ.

Značke: film, kino

Članki iz rubrike