900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ue
ue
0 02.10.2017 17:43:31

GROZLJIVO! Vrhunska tenisačica preživela pokol v Las Vegasu! (foto)

Reuters
Ne moremo si predstavljati kako je grozljivo, ko greš na koncert, potem pa se znajdeš v navzkrižnem ognju pobesnelega psihotika.

V streljanju v Las Vegasu je bilo po najnovejših podatkih ubitih več kot 50 ljudi, več kot 400 pa jih je bilo ranjenih. Šerif Joseph Lombardo je potrdil, da je bil strelec 64-letni belec Stephen Paddock iz okolice Las Vegasa. Do streljanja je prišlo v nedeljo ob 22.30 po lokalnem času (danes ob 7.30 po srednjeevropskem) na glavni aveniji v Las Vegasu blizu igralnice Mandalay Bay na festivalu country glasbe na prostem. Napadalec je z 32. nadstropja hotela Mandalay Bay streljal na obiskovalce koncerta. Streljanje je trajalo več kot minuto.
Na koncertu je bila tudi britanska teniška igralka Laura Robson, nekdanja številka 27 na svetu, toda na njeno srečo jo je odnesla brez praske. Po tem, ko je bilo znano kaj se je zgodilo, so Lauro na twitterju vprašali kako je, slednja pa je odgovorila, da je v redu, a da je zgrožena in v šoku. Tridnevni festival country glasbe Route 91 tokrat poteka prvič, koncert pa naj bi pritegnil okoli 30.000 obiskovalcev. Napadalca je policija našla mrtvega v hotelski sobi, iz katere je streljal.

Galerija

Članki iz rubrike