bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

Cene Prevc, Martin Golob Njena.si

Je znani župnik povedal preveč - se bo Cene ...

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

ou
ou
0 27.09.2017 11:10:18

Letošnji Ljubljanski maraton lahko z adidasom začnete iz prve vrste!

adidas bo tudi letos dvema tekačema na Ljubljanskem maratonu omogočil štart iz prve vrste. Izžrebanca natečaja #takechargeljubljana bosta za štartno linijo stopila skupaj z najhitrejšimi maratonci.

Tekaški privrženci že nestrpno pričakujejo konec oktobra, saj v prestolnico prihaja največji tekaški dogodek pri nas. Vznemirjenje pa je še toliko večje, saj lahko dva tekača doleti posebna čast – 29. oktobra bosta maraton pričela iz prve vrste. Kot diamantni sponzor Volkswagen 22. Ljubljanskega maratona bo adidas tudi letos izmed vseh sodelujočih v natečaju #takechargeljubljana izžrebal tekača in tekačico, ki bosta 21- ali 42-kilometrski tek začela v prvi bojni liniji. Srečna nagrajenca bo adidas opremil tudi s profesionalno tekaško opremo in tako poskrbel, da letošnjega maratona zagotovo ne bosta nikoli pozabila.

Na natečaju lahko tekači sodelujejo z izpolnjeno prijavo na spletni strani www.takechargeljubljana.si ali pa tako, da se v adidas shopih v Ljubljani, Celju ali Mariboru fotografirajo s tekaškim okvirjem in fotografijo delijo na svojem Instagram ali Facebook profilu z uporabo #takechargeljubljana. Vsi, ki bodo sodelovali, so korak bližje k narekovanju tempa na letošnjemu Ljubljanskemu maratonu!

Značke: adidas, maraton, ljubljana

Članki iz rubrike