900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 19.06.2017 18:19:59

Nogometno razkritje šokantnega zločina: Je priljubljenemu igralcu življenje vzel nekdanji vratar?

Kraj zločina
U.C.
Potem ko je slovensko javnost pretresla nasilna smrt znanega slovenskega igralca Gašperja Tiča, na dan prihaja vse več informacij o krvavem dogodku v stanovanju na Trubarjevi cesti 24 v Ljubljani.

Po poročanju Reporterja naj bi bil storilec (20-letni Stefan Cakić, ki je sam o dogodku obvestil policiste, ti so mu potem odvzeli prostost) nekdanji nadarjeni nogometni vratar, član mladinskih selekcij Interblocka in Radomelj. Nazadnje - pred dvema letoma - naj bi začel priprave s člansko ekipo Radomelj, vendar zaradi poškodbe samovoljno zapustil klub, očitno tudi nogomet.

Reporter še poroča, da je bil Stefan Cakić aktiven tudi v Javnem zavodu Mladi zmaji v Zalogu, kjer so marca odprli nove prostore četrtnega mladinskega centra Zalog. Slovesnega odprtja sta se udeležila tudi predsednik državnega zbora Milan Brglez in ljubljanski župan Zoran Janković, Cakić pa je bil med tistimi, ki so prerezali trak.



Policisti sicer nadaljujejo preiskavo dogodka. Vodja ljubljanskega oddelka za splošno kriminaliteto Valter Zrinski je dejal, da sta se vpletena, ki sta se poznala že prej, družila v enem od lokalov. Po prihodu v stanovanje sta se sprla, 20-letnik je 44-letnega igralca Gašperja Tiča nato večkrat zabodel z ostrim predmetom, slednji pa je zaradi izkrvavitve umrl.

Zrinski je še pojasnil, da je za kaznivo dejanje uboja zagrožena kazen od pet do 15 let zapora.

Članki iz rubrike