Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ou
ou
0 15.06.2017 12:37:43

Hiti poletja v Hervisu

Poletje je čas, ko si dolge sončne dneve popestrimo z zabavnimi športnimi aktivnostmi, na počitnicah ali doma.

Hervis kot največji ponudnih športne opreme pri nas poskrbi, da boste v vroče mesece vstopili kar se da kvalitetno opremljeni in brez skrbi. V ta namen vam Hervis predstavlja hit izdelke letošnjega poletja, ki med aktivnimi meseci enostavno ne smejo manjkati. Hervisova strokovna ekipa vam lahko razkrije vse, kar morate vedeti o supanju in svetuje, kako se za to aktivnost ustrezno opremiti. Za tiste, ki radi združujete prijetno s koristnim, Hervis priporoča sup Aqua Marina Breeze in kotalke Playlife Kiss, s katerima boste poskrbeli za vadbo celega telesa in se ob tem še neizmerno zabavali. Supanje je že več let ena najbolj popularnih poletnih aktivnosti, prav tako se letos tudi vračajo retro kotalke, s katerimi pridete hitro in z vetrom v lasem od ene točke do druge. Vozilo prihodnosti, ki je prav tako hit poletja, je električna rolka (Hoverboard), s katero boste po razgretem asfaltu kar poleteli. Vzdržljiva baterija in masivna konstrukcija vozila posrbita za to, da boste v čim krajšem času prišli na zaželen cilj in pri tem porabili karseda malo kalorij, ki jih boste potrebovali za druge zabavne aktivnosti. Poleg omenjenih izdelkov za avanturistične ljubitelje v Hervisu najdete tudi vrsto izdelkov za najmlajše, da bodo na počitnicah še bolj uživali.

Hervis QuadsKiss_89,99 €

Veter v laseh na retro kotalkah
Se spomnite kotalk na štirih koleščkih, ki so v osemdesetih drvele po urbanih ulicah ali obmorskih destinacijah? Letos se kultne kotalke vračajo na sceno in osvajajo Hervis, ki priporoča ikonične kotalke Playlife Kiss. Z njimi se boste na trendi retro način in z vetrom v laseh zapeljali v zlato dobo kotalk. Retro kotalke so izredno praktične, saj so zaradi štirih koles zelo stabilne in varne ter zato primerne za vse starosti. Prav tako so odlična ideja za zabavno rekreacijo, prevozno sredstvo do želenega cilja ali zgolj zabavna aktivnost na počitnicah. Kotalke Playlife Kiss so narejene iz udobnega materiala s posebej ojačanim delom pri gležnju in podvozjem iz aluminija, ki poskrbijo za varno in sprošeno vožnjo.

Hervis_AQUAMARINA_SUP-Breeze_MPC 349,99 €

Zasupaj v poletje
Najopaznejša poletna vodna aktivnost je prav gotovo Stand Up Paddleboarding. Ljudje vseh starosti so navdušeni nad to sproščujočo vadbo, ki poleg zabave predstavlja tudi odlično treniranje celega telesa. Vse to lahko mirno opravljate stoje na stabilni sup deski sredi morskih širin, kjer lahko uživate ob raziskovanju okoliških plaž. Pri tem pa mišice celega telesa skrbijo za ravnotežje. Supamo lahko sami, s prijatelji ali zgolj ribami. Prav tako nismo omejeni le na morske površine. To aktivnost lahko izvajamo tudi na rekah, jezerih in drugih stoječih vodah. Ta hit poletja sedaj ponujajo tudi v Hervisu in to po odlični ceni. 6-delni Set Sup Breeze znamke Aqua Marina iz Hervisa vsebuje vse, kar potrebujete za zabaven dan na vodi: napihljiv SUP Breeze, aluminijasto veslo, tlačilko, torbo, set za popravilo in smernike oziroma plavuti. Potrebujete le še kopalke ter dobro zaščito pred soncem in že ste nared, da vam dan splava po vodi na najboljši možen način.

Zapeljite se v prihodnost na električni rolki
Električna rolka (Hoverboard) je v zadnjem letu prav preplavila urbane površine večjih mest. Še posebno mlajši uporabniki so nad inovativnostjo futurističnega vozila več kot navdušeni. Tudi vedno več ljudi vseh starosti se odloča za nakup omenjenega izdelka zaradi priročnosti in zabavnega aspekta. Vozilo se upravlja na nagib telesa, voziti pa se ga lahko nauči prav vsak v zgolj nekaj minutah. V Hervisu priporočajo pametni skuter itsTime Offroad 8, ki vas bo popeljal v prihodnost mobilnosti. Vzdržljiva baterija omogoča, da lahko z enim polnjenjem prevozite 12 km, rolka pa je naravi prijazna, saj ne onesnažuje okolja. Vgrajen ima dvojni motor, tako da boste s hitrostjo do 12 km/h hitreje na cilju in tako z njo prihranili dragocen čas, hkrati pa se boste naučili novih spretnosti ter se ob tem neizmerno zabavali.

*Vsak torek v mesecu boste ob plačilu z MasterCard brezstično kartico v vseh trgovinah Hervis prejeli dodatni 10% popust tudi na že znižane cene izdelkov.

Več informacij na Hervis in na Facebook strani.

Značke: hervis, poletje

Članki iz rubrike