Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
hervis
hervis
29.06.2016 09:54:04
Deli članek:

Modni na plaži s Hervisom

Za popolne užitke na plaži poskrbite s pravo izbiro kopalk, ki so hkrati udobne in modne. V Hervisu si z "mix&match" ponudbo lahko pričarate več različnih modnih kombinacij, s katerimi boste vsak dan blesteli v drugem stilu.

Končno je prišel čas vročih poletnih dni, ko se bomo odpravili na plažo in uživali v vodnih radostih. Pri tem pa smo seveda radi urejeni od glave do pet in uživamo v lepih trendi kopalkah. V Hervisu vedo, da je pri kopalkah pomembna kakovost, moden izgled in tudi praktičnost, zato so pripravili posebno ponudbo trendi ženskih kopalk znamke Cygnus in Benger, ki jih lahko med sabo kombinirate po svojem okusu.

Kopalke v živih poletnih barvah in vzorcih so namreč idealne za kombiniranje različnih zgornjih in spodnjih delov – ustvarite lahko popolnoma enobarven videz ali pa enobarven spodnji del združite z vzorčastim zgornjim delom ter obratno. Hkrati pa lahko izbirate tudi med raznimi modeli, klasičnimi bikini, takšnimi s kopalnimi kratkimi hlačami ali zgornjim delom v različnih modelih. Z le nekaj kosi kopalk iz Hervisa lahko ustvarite mnogo različnih videzov – za vsak dan drug stil na s soncem obsijani plaži.

Galerija