Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
10.06.2016 15:32:00
Deli članek:

Laško Kamp s Prevcem, Tepešem ...

Kdaj: Sobota, 11. junij 2016, med 10. in 14. uro

Kje: Koča pri Jelenovem studencu, Podgorska ulica 63, Kočevje

Dostop: Peš po Grajski poti / 1h 15 min. Z avtom po urejeni makadam cesti. Izhodišče enako.

Kaj: Dogodek akcije Gremo v hribe | Laško kamp

Kdo:
• sponzoriranci Pivovarne Laško: cvet slovenske smučarske scene – Peter Prevc, Jurij Tepeš, Špela Rogelj, Maja Vtič, Rok Marguč, Tim Mastnak in legende slovenskega rocka, skupina Šank Rock.
• Moderator Gregor Janežič, glas največjih športnih prireditev v Sloveniji
• Moderator asistent in animator: Andrej Kos, prvi pevec Big Foot Mama

Ideja: Zakaj so sponzoriranci Pivovarne Laško tako uspešni? Ker se redno udeležujejo višinskih priprav na t.i. Laško kampih, ki se odvijajo na lokacijah Zlatorogove transverzale ponosa.

Dogajanje: od 9. do 15. ure se bo pravljični prireditveni prostor pred Kočo pri Jelenovem studencu spremenil v snemalni set, kjer bodo glavne zvezde zgoraj omenjeni, glavni akterji pa kar obiskovalci, pohodniki in kolesarji, sami.

Pohodniki se bodo imeli možnost družiti s športnimi zvezdami in jih spodbujati v njihovih aktivnostih. Vsi se bodo namreč preizkusili v eni od zabavnih družabnih iger in s tem na hudomušen način simulirali svoje »suhe treninge« zaradi katerih naj bi bili tako uspešni kot so.

Matjaž Jelen pa bo končno prišel na svoj račun, saj ga bodo profesionalci naučili, kako se skače med oboževalce, t.i. »stage diving«.

Spremljevalni program in aktivnosti, ki se bodo izvajali poleg omenjenih, so številne. Več o njih si lahko preberete v tem prispevku: http://www.gremovhribe.si/nahrbtnik/46/kako-izbrati-med-mnozico-predlogov-

O doživljajskih možnostih Kočevskega pa tule: http://www.gremovhribe.si/nahrbtnik/47/kocevsko-dozivljajski-odklop-za-pogumne