Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
lp
lp
01.05.2016 10:54:43
Deli članek:

Guetta dobil kar milijon posnetkov navijanja (video)

Svetovno znani DJ in glasbeni producent Francoz David Guetta je zbral kar milijon posnetkov navijačev za himno letošnjega evropskega prvenstva v nogometu.

Pesem z naslovom "This One`s For You" je uradna himna prvenstva, kar pomeni, da jo bomo med tekmovanjem, ki ga bo med 10. junijem in 10. julijem gostila Francija, slišali ničkolikokrat. Gotovo v špici ob začetku in koncu vsakega televizijskega prenosa, donela bo tudi iz znovčnikov na vseh stadionih - celo ob vsakem posameznem doseženem zadetku, češ da bo na takšen način okrepila vzdušje na tribunah.

Eden najpriljubljenejših glasbenikov na svetu je decembra lani pozval navijače širom sveta, naj na posebni spletni strani posnamejo svoje navijanje in sodelujejo pri ustvarjanju himne.

"Hvala vsem, ki so snemali skupaj z mano. To je bilo sodelovanje, kot še nobeno doslej. Želel sem poskusiti nekaj novega in edinstvenega. Navijače sem želel postaviti v srce pesmi za Euro. Ko sem jih pozval, naj sodelujejo pri projektu, nisem vedel, kaj naj pričakujem, ampak ta podpora iz vsega sveta je neverjetna. Zdaj moram le še narediti miks," je zadovoljno dejal Guetta.

Pred svečano otovoritvijo prvenstva bo imel 48-letni DJ doslej največji koncert na Marsovem polju pod Eifflovim stolpom v Parizu. Na stadionu Stade France bo ob koncu z nastopom tudi uradno zaprl evropsko prvenstvo v nogometu.