Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
12.04.2016 09:47:46
Deli članek:

Največji nogometni spektakel v živo!

Si predstavljaš, da v živo spremljaš finale lige prvakov? Z malo sreče se ti letos sanje o ogledu nogometnega spektakla čisto od blizu lahko uresničijo.

Najprestižnejše klubsko tekmovanje, ki je od že od leta 1955 potekalo pod imenom Evropski pokal, skoraj četrt stoletja navdušuje milijonske množice po vsem svetu. Lanski zmagovalec FC Barcelona tudi letos ostaja v igri za prestižni naslov. Kot prvi klub v zgodovini tega tekmovanja ima Barca tako možnost obraniti lanskoletno lovoriko.

Velika čast letošnjega nogometnega spektakla je gostovanja finalne tekme doletela legendarni stadion Giuseppeja Meazza – San Siro v Milanu. Na domačem stadionu AC Milana, ki je prestižni naslov osovjil že 7-krat, se bo finale odvijalo drugič v zgodovini tekmovanja. Zadnji srečneži, ki so odnesli pokal s San Sira, so bili nogometaši Bayern Münchna. Po enajstmetrovkah so, tudi po zaslugi nogometne sreče, premagali Valencio, za katero je takrat igral Zlatko Zahovič, edini Slovenec, ki je do sedaj zaigral v finalu.

Letos si lahko eden najsrečnejših Slovencev na finalu v Milanu prav ti! Pepsi namreč podarja vstopnice za ogled finala in morda prav tebi omogoči nepozabno doživetje.

Srečni nagrajenec bo prejel tudi VIP prevoz v Milano, kjer bosta s prijateljem nastanjena v hotelu s štirimi zvezdicami. Še preden se bosta usedla na ene najboljših sedežev nogometnega stadiona pa vaju bomo založili z navijaškimi rekviziti. Da bo vajino tridnevno bivanje v Milanu še posebej prijetno, vama bomo uredili tudi vse prevoze od hotela do stadiona, od mesta prihoda do hotela. Čaka te nepozabno druženje z navijači in ljubitelji Pepsija iz celega sveta.

Kako se lahko poteguješ za neverjetno nogometno doživetje, preveri na www.pepsi.si.

Nogomet je strast. Doživi ga.