Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Uredništvo
Uredništvo
04.02.2016 10:30:26
Deli članek:

Pravila nagradne igre adidas

Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za svoj par adidas kopačk ACE 16.1 PRIMEKNIT.

V nagradni igri, ki traja od 4. do 15. februarja 2016, bomo med vsemi prejetimi izpolnjenimi kuponi, na katerih bo pravilni odgovor, izžrebali tri nagrajence.

Žrebanje poteka naključno. Žrebanje komisija izvede v četrtek, 18. februarja 2016 na sedežu družbe Salomon, d.o.o. Ljubljana - na uredništvu športnega dnevnika EkipaSN, Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje.

Podelili bomo nagrado: 3 pare kopačk ACE 16.1 PRIMEKNIT.

Nagrade niso prenosljive ali izplačljive. Nagrajenci lahko nagrado prevzamejo najkasneje do 29. februarja 2016. V kolikor se na poziv prvi izžrebanec ne odzove v roku 7 dni, se obvesti rezervnega izžrebanca.

Na žrebanju bomo upoštevali vse tiste kupone, na katerih bodo pravilni odgovori na nagradno vprašanje, ki je navedeno v tiskani izdaji Ekipe SN.

Upoštevali bomo vse kupone, ki bodo prispeli do vključno četrtka, 18. februarja 2016.

Pogoj za sodelovanje je strinjanje s pravili nagradne igre. Razume se, da se s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči strinja s pogoji sodelovanja.

Rezultati žrebanja so dokončni, pritožba ni možna. Nagrajenec je po zakonu o dohodnini davčni zavezanec, zato je pred prevzemom nagrade dolžan sporočiti davčno številko. Akontacijo dohodnine v predpisani višini nosi nagrajenec. Nagrade niso prenosljive ali izplačljive.

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci soglašajo z zgoraj navedenimi pravili. Podjetje Salomon, d.o.o., Ljubljana ne odgovarja za morebitne napake v tisku in kvaliteto nagrad.

V nagradnem natečaju ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Salomon d.o.o., Ljubljana in njihovi najožji družinski člani.