Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
01.02.2016 14:53:04
Deli članek:

Prve kopačke, ki se popolnoma prilegajo nogi

Nove kopačke adidas Ace 16 Primeknit nogometašu nudijo neprimerljivo udobje in podporo.

adidas, vodilni v inovacijah na področju nogometa, razkriva nove kopačke ACE 16.1 PRIMEKNIT, ki se kot prve na svetu povsem prilegajo igralčevi nogi. Kopačke nogometašem prinašajo popolno udobje in nadzor, s tem pa tudi večjo samozavest in dominacijo na igrišču.

Najnovejše kopačke se kot prve na svetu popolnoma prilegajo igralčevi nogi

O adidasovem nogometu 
adidas je v nogometu vodilni na svetu. Je uradni uradni dobavitelj in partner na najpomembnejših nogometnih tekmah na svetu, kot so Fifino svetovno prvenstvo, Fifin Pokal konfederacij, Uefina Liga prvakov, Uefina Evropska liga in Uefino evropsko prvenstvo. adidas je tudi sponzor najboljših svetovnih klubov, vključno s klubi Manchester United, Real Madrid, FC Bayern Munich, Juventus, Chelsea in AC Milan. Nekateri od najboljših nogometašev, ki so prav tako na adidasovem seznamu, so Leo Messi, Gareth Bale, Thomas Müller, Luis Suárez, James Rodríguez, Diego Costa in Mesut Özil.

adidas pri najnovejšem modelu nadaljuje z uporabo revolucionarnega materiala Primeknit, ki tokrat prvič pokriva celoten zgornji del kopačke v obsegu 360 stopinj, s tem pa poskrbi za celovit oprijem. Posebej zasnovani pleteni zgornji deli združujejo ohlapno in tesno pleteno strukturo, ki se do zadnjega vlakna prilega edinstveni obliki stopala posameznega igralca in mu omogoča kompleten nadzor nad žogo.

Nov sistem notranje pletene podpore sega vse do gležnja in predstavlja nogavico, ki aerodinamično povezuje kopačko z nogo, da lahko igralec samozavestno kraljuje na igrišču. Izboljšana ogrodna zgradba zagotavlja absolutno ravnotežje in nadzor, medtem ko razširjen petni del prispeva k višji stopnji udobja kopačke ACE 16.1 PRIMEKNIT.

V letu 2016 je sicer adidas že pustil svoj pečat, ko je na trg poslal prelomne ACE 16+ PURE CONTROL, prve visokozmogljive kopačke brez vezalk na svetu.

Priporočena maloprodajna cena ACE 16.1 PRIMEKNIT: 209,95 evorv.