Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
22.12.2015 15:44:12
Deli članek:

Veliki finale pop up kluba Kurzschluss

Marko Ocepek

Božični koncert Magnifica in Oldies goldies večer s The Shapeshifters.

Evforija veselega decembra, ki te dni prevzema prestolnico, se stopnjuje, z njo pa se stopnjuje tudi vročica festivalskega pop up kluba. Kurzschluss je letos zaživel na novi lokaciji na Gospodarskem razstavišču, kamor zadnje 4 tedne vabi zabave željne obiskovalce. Do novoletnega vrhunca je ostal le še en vikend. V goste prihajajo Magnifico in The Shapeshifters.

Magnifico je tudi letos izbral priljubljeni pop up klub za svoj že tradicionalni božični koncert. V petek, 25. decembra, se obeta koncert poslednjega romantika in večnega idealista Magnifica, ki se po pravljičnih sedmih letih vrača na glasbeno sceno z novo ploščo Tivoli. Magnifico napoveduje večer poln starih uspešnic, predstavil pa bo tudi novosti iz nove plošče.

A Magnifico ne bo poslednji gost pop up kluba, v soboto, 26. decembra, je večer rezerviran za house ritme. V goste prihaja domača Sharkastique ekipa (Jaka, Sylvain in Shark), ki obeta izjemen večer z legendarnima didžejema The Shapeshifters in pevko Jenno.

Jenna-web

NOVOLETNA ZABAVA POLNA PRESENEČENJ
Spekter zabav se bo zaključil na silvestrski večer, ko se bo kratko, a sladko, utripanje priljubljene zelene puščice poslovilo z nepozabno zabavo ob praznovanju novega leta. A slovo bo divje, saj zadnja zabava v letu obljublja vrhunec vseh zabav. Za najdaljšo noč v letu se bo Kurzschluss preobrazil in si nadel praznično preobleko.

Ta večer ne bo manjkalo bleščic, slaščic in pisanih oprav, obiskovalci pa se naj pripravijo na številna presenečenja. Slušne receptorje bodo razvajali Mike Vale, ki je občinstvo navdušil že na večeru z Roger SanchezomPeter Gold in DJ Maj. Dogajanje bodo v dih jemajoči show nadgradili postavni plesalci in mične plesalke.

Spremljaj #Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.