Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tk
tk
22.12.2015 13:05:01
Deli članek:

Sprehodite se po madridskem domovanju Cristiana Ronalda (video)

Reuters

Tudi Cristiana Ronalda je zajel praznični duh, odločil se je, da bo svojim oboževalcem razkazal svojo hišo v Madridu.

Veliki zvezdnik je posnel zanimiv video, v katerem je svoje oboževalce (oziroma zgolj radovedneže) povabil na ogled svoje hiše, kjer prebiva v španski prestolnici.  Na začetku video posnetka se Ronaldo ustavi pri kipu psa: "Veste, zakaj imam rad tega psa? Ker je vedno tiho."

Razkrije tudi, da je njegov dom ena najpomembnejših stvari v njegovem življenju, saj se tu odpočije. Popelje nas vse do postelje, kjer po njegovih besedah preživi skoraj pol svojega dne, saj dobre predstave zahtevajo tudi enako mero počitka, mimo akvarija, skozi dnevno sobo, kjer gleda televizijo in igra video igrice. 

Drugi najpomembnejši prostor za Ronalda je jedilnica, kjer se prehranjuje. "Moji kuharji zame kuhajo res neverjetno hrano, zato sem videti tako (smeh)." Cristiano razkaže še prostor, kjer se druži s svojimi prijatelji in nato še zunanjost. "Tu Cristiano igra nogomet, goli so že tam, okrasili pa smo tudi božična drevesca. Ker bo kmalu božič, vam želim vse najboljše, srečno novo leto in bodite veseli, to je vedno najpomembnejše."