Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
pp
pp
27.10.2015 13:12:59
Deli članek:

Nekdanji NBA igralec ustreljen v nogo

Reuters
Glen Rice mlajši (z žogo v roki)

Nekdanji NBA igralec Glen Rice mlajši je bil udeležen v pretep, ki se zanj ni najbolje končal, saj je bil ustreljen v nogo.

Glen Rice mlajši ne bo nikoli dosegel slave in medijske odmevnosti očeta Glena Rica starejšega. V medije je prišel prav zdaj, vendar ne zaradi svojih nastopov, temveč zaradi udeležbe v pretepu in strelskem obračunu v Atlanti. V restavraciji, ki je v lasti glasbenika T.I.-ja, je sodeloval v verbalnem prepiru, ki se je preselil na parkirišče pred omenjeno restavracijo. Tam je prišlo do pretepa, ki se je končal s streli. Nastradal je prav 24-letni branilec, ki je bil ustreljen v nogo. Težave pa se za Rica niso končale tudi po prihodu v bolnišnico. Tam so mu oskrbeli rane, policija pa je pri njem našla marihuano. Ob posedovanju prepovedanih substanc ga je policija obtožila tudi lahkomiselnega ravnanja.

Rice mlajši je sicer v ligi NBA odigral v dveh sezonah skupaj le 18 tekem. Trenutno igra v razvojni ligi za Rio Grande Valley Vipers, kjer se po incidentu še niso odzvali. Njegov oče je imel veliko uspešnejšo kariero, igral je za Miami, Charlotte, obe ekipi iz Los Angelesa, New York in Houston. Leta 2000 je osvojil naslov prvaka v ligi NBA.