Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
pp
pp
27.10.2015 10:54:19
Deli članek:

Ovečkin kot Batman, Oshie kot dalmatinec ... (foto)

Instagram
Aleksander Ovečkin

Noč čarovnic je onkraj Atlantika izjemno priljubljen dogodek. Hokejisti v ligi NHL so se na zabavah prelevili v številne junake.

Do noči čarovnic pride uradno 31. oktobra, ker pa imajo športniki izjemno naporen urnik, se v kostume napravijo že pred tem datumom na različnih klubskih zabavah. V ligi NHL se je kar nekaj igralcev odločilo, da se bo vsaj za eno noč prelevilo v (risane) junake. Aleksander Ovečkin je postal Batman, na fotografiji pa je predstavil tudi novega člana družine, kužka Blaika.

Napadalec Washingtona T.J. Oshie se je pred svojo ženo Lauren spustil na vse štiri, a le zato, ker je bil dalmatinec, njegova partnerica pa zlobna Cruella De Vil.

Instagram
T.J. Oshie

Branilec Pittsburgha Kris Letang in partnerica sta se odločila za lika iz risanke Mrtva nevesta. Lahko uganete, kdo je bil Mrtva nevesta in kdo Victor Van Dort.

Instagram
Kris Letang

Zakonca Karlsson sta se bila bolj morsko razpoložena in si izposodila tematiko Male morske deklice. Erik je bil Ursula, morska čarovnica, partnerica Therese pa je bila morska deklica.

Instagram
Erik Karlsson

Jordin Tootoo se je vrnil nekoliko dalj v preteklost, s partnerko sta bila lika Oompa Loompa iz Willyja Wonke in tovarne čokolade.

Instagram
Jordin Tootoo

Tyler Seguin pa se na klubski zabavi ni pojavil s partnerico, ampak je bil napravljen skupaj s soigralcema Jasonom Demersom in Jamiem Beenom. Bili so tri slepe miši.

Twitter
Tyler Seguin