petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

matic in katja 2 Njena.si

Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
0 09.02.2015 12:38:37

Zaradi grafitov bo tožil mesto

Reuters
Ljudje se včasih odločajo za absurdne in nenavadne tožbe proti posamezniku, mestu ali celo državi, za nekaj podobnega se je odločil tudi predsednik srbske nogometne zveze Tomislav Karadžić.

75-letni Karadžić se je namreč odločil, da bo tožil kar Beograd! Zakaj? Srbski predsednik zveze, ki velja za zelo kontroverzno potezo, med drugim ga imajo v zobeh navijači Crvene zvezde, je nezadovoljen, ker se po srbski prestolnici pojavljajo grafiti z vsebino "Tole (vzdevek Karadžića op. p.) lopov!" 


Predsednik srbske nogometne zveze, ki je že pred časom obljubil, da bo odstopil s svojega položaja, pravi, da je mestna občina te grafite dolžna izbrisati, dodaja pa, da le-ti zelo kvarijo njegov ugled. 

"Tožil bom mesto Beograd in zahteval odškodnino. V mestni občini so dolžni odstraniti te grafite, saj kvarijo moj ugled. Ne vem, morda bodo uvedli kakšen razpis, da se vse to reši. Ne vem, kdo stoji za vsem tem. Videl sem, da je mesto Beograd začelo varčevati, verjetno so privarčevali tudi za mojo odškodnino," je dejal srbski predsednik zveze.

Članki iz rubrike