piran, električni avtobus, strunjan, odsluženo vozilo Svet24.si

Po sedmih letih le še za odpis, vseeno tudi v ...

formula-1 Svet24.si

Madžari vlagajo desetine milijonov v dirkališče

mulj, prevalje, poplave Necenzurirano

Eni smo bili solidarni, drugi so bogateli. In temu...

jernej vrtovec pl Reporter.si

Odkar so mu grozili, Jernej Vrtovec le redko še ...

celje Ekipa24.si

Pa ga imajo! Celjani dobili nasprotnika v drugem ...

Maja Založnik Revija Stop

Znani obrazi v boju s komarji in njihovimi piki

pogacar Ekipa24.si

Nore izjave iz tabora Visme o Pogačarju: "Ker je ...

nu
nu
1 20.07.2023 11:50:58

Znane so nagrade za novo sezono Fantasyja! Izjemno potovanje in odlične počitnice na morju ...

Tudi v novi sezoni vedno bolj popularne igrice Fantasy PLT sta generalni sponzor slovenske prve lige Telemach in turistična agencija Palma poskrbela za odlične nagrade-

V pretekli sezoni igrice Fantasy PLT je generalni sponzor lige Telemach podelil velikansko LG televizijo, Xiaomijevo tablico in Xiaomijeve pametne ure, turistična agencija Palma pa potovanje v Pariz in ogled tekme PSG-ja. V novi sezoni so nagrade še bolj atraktivne! Tokrat prvo nagrado podeljuje turistična agencija Palma, ki bo zmagovalca nove sezone odpeljala na sedemdnevne počitnice v Egipt! Z nagradami se je izkazal tudi Telemach, ki bo drugouvrščenemu - ali drugouvrščeni, vedno več je namreč tudi predstavnic nežnejšega spola, ki igrajo našo igrico - podelil tablični računalnik Xiaomi Pad 5, tretjeuvrščeni pa bo prav tako iz rok Telemacha prejel novo pametno uro Xiaomi Mi Watch. Nagradili bomo tudi prva dva, ki bosta najboljša po koncu jesenskega dela sezone, oba bosta namreč prejela pametno uro Xiaomi Mi Watch, ki jo podeljuje Telemach. 


Registrirajte se na spletni strani https://fantasy.ekipasn.svet24.si/, sestavite svojo ekipo, povabite prijatelje in tekmujte. Če boste dovolj dobri, boste osvojili tudi odlične nagrade. Če ne, se boste zgolj noro zabavali, boste videli.

Članki iz rubrike