Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 30.01.2023 10:32:23

Kot navijač Maribora navijaš, da zabije gol tudi igralec Olimpije

Nadaljevanje Prve lige Telemach je pred vrati, z njo pa se seveda vrača tudi vedno bolj popularna igra Fantasy PLT. V njej je jeseni blestel Uroš Stiplovšek, 25-letnik, ki je po prvi polovici sezone na prvem mestu lestvice.

Tako je v igri za glavno nagrado, LG OLED televizor OLED65B13L v vrednosti skoraj 2000 evrov, ki ga podarja generalni sponzor lige Telemach. Ob koncu preteklega tedna je Uroš sicer že prejel lepo nagrado Telemacha, in sicer uro Xiaomi Mi Watch Lite, ki jo je generalni sponzor podelil prvim trem tekmovalcem v jesenskem delu sezone, podelil pa jo bo tudi prvim trem v spomladanskem delu sezone.

Nagrade za najboljše v Fantasyju
1. nagrada: LG OLED televizor OLED65B13L (vrednost 1.899 evrov), ki ga podarja generalni sponzor Prve lige Telemach
2. nagrada: potovanje in ogled tekme za dve osebi v Parizu, ki ga podarja turistična agencija Palma
3. nagrada: pametna tablica Xiaomi Pad 5, ki jo podarja generalni sponzor Prve lige Telemach
Polletne nagrade: trikrat ura Xiaomi Mi Watch Lite, ki jih podarja generalni sponzor Prve lige Telemach
Nagrade od prvega do desetega mesta: letne vstopnice za vse tekme slovenske prve lige
Številne druge nagrade: vstopnice za tekme slovenske reprezentance, letne in polletne naročnine na Ekipo SN

"Super, zelo sem vesel, da sem prejel nagrado. Hvala Telemachu, Ekipi in NZS. Nagrada je super, odličen modni dodatek," nam je z velikim nasmeškom na obrazu dejal Uroš Stiplovšek, ko smo mu prišli čestitat za osvojeno prvo mesto na polovici sezone Fantasyja. V poslovalnici Telemacha je nagrado, pametno uro Xiaomi Mi Watch Lite, prejel iz rok Aleksandra Kovačevića, vodje projektov v marketingu pri Telemachu. Po podelitvi smo Stiplovška pocukali za rokav in razkril nam je nekaj skrivnosti, kako je prišel do prvega mesta po jesenskem delu sezone.

"Veliko sem spremljal ligo. Že na začetku sem izbral prave igralce. Gledal sem priprave, videl, kdo sploh igra in kdo ne. To je bilo zelo pomembno. Začetek je pomemben," je razkril Stiplovšek, ki je sicer na samem začetku v svoji ekipi imel več nogometašev svojega najljubšega kluba, Maribora, a jih je moral hitro zamenjati; vijoličasti so namreč v novo sezono krenili katastrofalno. "Ker navijam za Maribor, sem začel z igralci Maribora, ne Olimpije. (smeh) A potem sem moral Mariborčane počasi menjati in dati v igro igralce Olimpije," se je prešerno nasmejal 25-letnik.

In kdo so tisti igralci, ki so Stiplovšku prinesli naziv jesenskega prvaka? "Tolić, tudi Vipotnik, ki sem ga v svoje moštvo vključil v pravem trenutku, zadnje tri, štiri tedne, ko je redno zabijal. V zadnjem krogu sem zadel tudi z Elšnikom, ki je dal dva gola in imel dve podaji. V zadnjem krogu sem uporabil tudi možnost trojnega kapetana. Za vsak primer, da bi jesen končal kot prvi, saj sem se zavedal, da to prinaša lepo nagrado," je povedal.

Iličić je vedno boljši

Spomladanski del Prve lige Telemach se bo nadaljeval čez slaba dva tedna, skupaj z njo pa se bo seveda nadaljevala tudi igra Fantasy. "Zadnjih nekaj dni pred začetkom drugega dela sezone bom pregledal, kdo je igral na prijateljskih tekmah, kdo ni, kdo je zabijal, kdo ne. Prestopni rok se bo počasi končal in seveda moram spremljati tudi to," je svoje načrte razkril Stiplovšek, ki je prepričan, da bo moral v spomladanskem delu sezone uporabiti tudi tako imenovani 'wild card', da bo lahko znova sestavil konkurenčno moštvo.

"Verjetno se bo moja ekipa kar veliko premešala. Vidim, da je vedno boljši Iličić, ki počasi prihaja v formo; njega bo treba dati v ekipo. Vipotnik bo zagotovo ostal v moji ekipi, če ne bo odšel iz Maribora, saj vidimo, da tudi na pripravljalnih tekmah stalno zabija. Treba pa bo bolj podrobno analizirati tudi Celje, ker so kupili veliko kakovostnih igralcev. Mislim pa, da ekipe ne moreš sestaviti brez Kvesića, Tolića in Vidovška, če se želiš boriti za najvišja mesta. Je pa res, da Olimpija po navadi v drugem delu sezone pade, Maribor pa raste. Več poudarka bo zato treba nameniti mariborskim nogometašem," je dejal Stiplovšek, ki mu Fantasy pomaga tudi pri boljšem poznavanju slovenske prve lige.

"Če igraš Fantasy, zagotovo bolj podrobno spremljaš ligo, gledaš več tekem. Zanima te, kdo daje gole, kdo je v formi. Spremljaš igralce vseh klubov. Če bi navijal samo za en klub, bi bolj gledal samo tekme svojega kluba, tako pa gledaš tudi tekme drugih klubov. In v bistvu si želiš, da bi dal gol tudi nasprotnik tvojega kluba, če veš, da ga imaš v Fantasyju. Kot navijač Maribora si želiš, da gol zabije tudi igralec Olimpije," se je gromko zasmejal nagrajenec.

Vsi tisti, ki še ne igrate Fantasyja, pozor! Prijavite se in še vedno se lahko potegujete za zelo lepe nagrade!
Ste zamudili prvi del sezone Fantasyja? Nič hudega! Generalni sponzor slovenske prve lige Telemach bo bogato nagradil tudi tiste, ki bodo najboljši v drugi polovici sezone. Podelil bo tri ure Xiaomi Mi Watch Lite tudi trem najboljšim posameznikom v spomladanskem delu sezone. Zanje se bodo lahko potegovali tako stari kot novi igralci Fantasyja, tako da nič ne čakajte: takoj se registrirajte na spletni strani https://fantasy.ekipasn.svet24.si/, sestavite svoje moštvo in se potegujte za odlične nagrade! Ne zgolj Telemach, lepe nagrade sta zagotovili tudi Nogometna zveza Slovenije, ki bo delila vstopnice za tekme slovenske reprezentance, in Ekipa, ki bo podeljevala letne in polletne naročnine!

Članki iz rubrike