Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 27.01.2023 12:21:08

Fantasy PLT! Podelili smo prvo izmed številnih bogatih nagrad! Telemach nagrajenca nagradil z ...

Luka Vovk
Prva liga Telemach se kmalu vrača, do ponovnega začetka sta ostala zgolj še dva tedna.

In z vrnitvijo najmočnejšega slovenskega klubskega tekmovanja se vrača tudi vedno bolj popularna igrica Fantasy, v kateri lahko v tej sezoni osvojite zares fantastične nagrade, ki ju zagotavljata generalni pokrovitelj lige Telemach in turistična agencija Palma. Eno od teh nagrad je Telemach podelil v četrtek, prejel jo je 'jesenski prvak' Uroš Stiplovšek.

Telemach kot generalni sponzor slovenske prve lige je za najboljšega ob koncu sezone zagotovil fantastično nagrado v obliki velikanskega televizorja (LG OLED televizor OLED65B13L, vrednost 1899 evrov), Palma bo drugouvrščenega peljala v Pariz na ogled tekme, tretje mesto prinaša pametno tablico Xiaomi Pad 5, ki jo prav tako podarja Telemach. A to je zgolj vrh ledene gore, ko govorimo o nagradah. Telemach je za tri najboljše v prvem in drugem polletju zagotovil tudi pametne ure Xiaomi Mi Watch Lite in eno izmed teh nagrad je v četrtek iz rok Aleksandra Kovačevića, vodje projektov v marketingu Telemach, prejel najboljši po prvem delu sezone, 25-letni Uroš Stiplovšek, ki je svojo ekipo sicer poimenoval 'FC Gnili', bi pa glede na uspeh moral verjetno razmišljati tudi o preimenovanju.

uros stiplovsek
Luka Vovk
"Super, zelo sem vesel, da sem prejel nagrado. Hvala Telemachu, Ekipi in NZS. Nagrada je super, odličen modni dodatek," se je kar smejalo nagrajencu, s katerim smo se dobili v Telemachovi poslovalnici v Supermarketu Tuš v BTC-ju, kjer ga je kot rečeno pozdravil tudi vodja projektov v marketingu generalnega sponzorja slovenske prve lige. "Na igrico Fantasy PLT gledamo kot na dodano vrednost slovenskemu nogometu, Prvi ligi Telemach. Kot na igro, ki popularizira Prvo ligo Telemach in ki skrbi za večjo vključenost vseh ljubiteljev nogometa. Zelo, zelo, zelo ponosni smo, da smo lahko del projekta Fantasy, da lahko pomagamo in širimo dobro besedo o slovenskem nogometu in Prvi ligi Telemach," nam je zaupal Kovačević.


CELOTNO REPORTAŽO SI LAHKO PREBERETE V JUTRIŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI. 

Značke: fantasy-plt, nagrade

Članki iz rubrike