x factor, simon cowell Svet24.si

Se X Factor poslavlja?

loto, bavarska. 6aus49 Svet24.si

Skoraj mesec dni je denarnici nosila bogastvo

jelsane mejni prehod meja bobo Svet24.si

Novost ob vstopu v državo: Slovenija priznava ...

janez jansa dz1 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Lahko Janša jesenski politični ...

sds tabor 2 Necenzurirano

Kaj je upravitelj, obsojen jemanja podkupnin, ...

Bombniki Avenger Wikipedia Odkrito.si

Uganka poleta 19

telefon Odkrito.si

Uročena telefonska številka, ki prinaša smrt

nu
nu
0 06.03.2021 08:26:18

EKIPINI FANTASY NASVETI: Dobro je VEDETI pred 25. krogom PLTS

MURA – ALUMINIJ
Seznam odsotnih pri prekmurskem prvoligašu je iz tedna v teden krajši. Ante Šimundža bo proti Kidričanom tako pogrešal zgolj tri nogometaše, ki manjkajo že dalj časa, in sicer Karamarka, Simića in Brkića. Oskar Drobne bo po odsluženi kazni spet lahko računal na Čermaka, Kadrić pa še ni odslužil kazni petih tekem neigranja.

GORICA – MARIBOR
Domačine po porazu z Domžalami čaka nova zahtevna preizkušnja, to bodo morali oddelati brez kaznovanega trenerja Aleksandra Jovića. Vrača se Mavretič, ki proti »svojim« Domžalam zaradi dogovora med kluboma ni igral, nazaj je tudi kapetan Grudina. Manjkata Volarič in Zirdum. Vijoličasti so brez Požega Vancaša, Mitrovića in Milca.

KOPER – DOMŽALE


Koprčani po dveh zaporednih zmagah lažje dihajo, Rodolfo Vanoli ne more računati na pomoč kaznovanega Cerovca, ne bo pa niti Guberca in Palčiča. Njegov tekmec na nasprotni strani Dejan Djuranović je ostal brez pomoči izkušenega Dobrovoljca, ki še ni pozdravil poškodbe sprednje stegenske mišice.

TABOR – BRAVO
Sežančani upajo, da bodo z zmago potrdili zadnji uspeh v Celju. Trener Igor Božič je zaradi natrpanega urnika nekoliko rotiral igralce, v sredo pa je tiste z manjšo minutažo preizkusil v prijateljski tekmi s Krko. Kaznovan je Briški. Šiškarji bodo tudi tokrat brez kapetana Agboyija.

OLIMPIJA – CELJE
Goran Stanković bo moral proti neprepričljivim grofom nekoliko premešati obrambno vrsto, saj je ostal brez obeh bočnih branilcev, Pavlović je kaznovan, Fink pa poškodovan. Vrača se Bosić, ki je odslužil kazen. Jiri Jarošik bo imel na voljo Kadušića, kaznovan je Novak, še naprej pa manjkajo Hajrić, Šporn, Kukovec, Marandici in Vego.

Članki iz rubrike