Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 02.03.2021 14:48:06

Najbogatejše žene ZNANIH NOGOMETAŠEV?! Ne boste verjeli, koliko ima pod palcem najbogatejša! (foto)

Niso vse boljše polovice znanih nogometašev odvisne od svojega partnerja.

Znani nogometaši so pravi magnet za nežnejši spol. Številne ženske ne privlačijo zgolj lepo izklesana telesa, ampak tudi zajeten bančni račun, s katerim se lahko pohvalijo nogometni zvezdniki. No, niso pa vse takšne. Kot so uspeli izbrskati britanski mediji, so številne finančno neodvisne, nekatere od njih pa premorejo pravo bogastvo, do katerega so prišle z lastnimi rokami.

Najbogatejša med njimi je brez dvoma Victoria Beckham, ki je v zadnjih letih zgradila pravi modni imperij. Žena Davida Beckhama sedi na premoženju, ki je vredno skoraj 420 milijonov evrov, čeprav je v zadnjih dveh letih utrpela kar precejšnjo finančno izgubo.

pique shakira pm
Profimedia

Na drugem mestu je pevka Shakira. Izbranka branilca Barcelone Gerarda Piqueja je vredna okoli 255 milijonov evrov, s čimer je vredna celo več od zvezdnika katalonskega velikana. Njegovo premoženje po nekaterih ocenah znaša 'le' okoli 40 milijonov evrov.

Coleen Rooney

Za odlično podjetnico se je izkazala tudi Coleen Rooney, ki je že vrsto let poročena z nekdanjim nogometnih zvezdnikom Waynom Rooneyjem. Uspela je z nekaterimi dobrimi investicijami, napisala nekaj otroških knjig, uspela pa tudi kot svetovalka za boljšo postavo in fizično kondicijo. Njeno premoženje je ocenjeno na 16 milijonov evrov.

ronaldo georgina rodriguez

Na četrtem mestu se nahaja Georgina Rodriguez, ki je do svetovne slave prišla po zaslugi izbranca Cristiana Ronalda. Tudi zaradi njega jo je na družabnih omrežjih začelo spremljati več milijonov sledilcev, samo prek instagrama pa služi kar zajeten kup denarja. V zadnjih letih je sklenila kar nekaj donosnih sponzorskih pogodb, njeno premoženje pa je ocenjeno na dobrih 8 milijonov evrov.

Značke: beckham, shakira

Članki iz rubrike