Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 10.02.2021 10:42:14

POMEMBNE informacije za igralce FANTASYJA: Kdo NE BO igral v 20. krogu

BRAVO – GORICA
Lepo zmago nad Taborom so Šiškarji drago plačali. Drugega primorskega tekmeca v petih dneh bodo gostili brez nekaterih pomembnih členov udarne enajsterice. Dejan Grabić tako ne bo mogel računati na Martina Kramariča, Almina Kurtovića in Mustafo Nukića, ki so proti Sežančanom prejeli četrti rumeni karton. Poškodovan je Ovbokha Agboyi, Rok Maher pa še ni nared za igro. Pri gostih je kaznovan Mathias Oyewusi.

DOMŽALE – MARIBOR
Zadnji dvoboj teh tekmecev v Ljudskem vrtu je postregel s pravo nogometno poslastico. Pred dobrimi tremi meseci sta nasprotnika navijače navdušila s kar sedmimi zadetki, v zadnjih 15 minutah pa so vijoličasti zadeli dvakrat in slavili s 4:3. Domžalčani niso dobili niti enega od zadnjih šestih medsebojnih dvobojev. Pri domačih bodo manjkali Matej Podlogar, Gaber Dobrovoljc in Slobodan Vuk, pri gostih pa Ilija Martinović.

KOPER – OLIMPIJA


Derbi kroga bo zelo zanimiv že zaradi preteklosti, ki jo ima predsednik Olimpije Milan Mandarić s koprskim klubom. Sicer pa se bo iskrilo tudi na igrišču. Pozimi je iz Olimpije v Koper odšel Mihail Caimacov, čeprav so ga zmaji želeli zadržati. Po lažji poškodbi je trenirati začel tudi Maks Barišić, toda Miran Srebrnič je ostal brez kaznovanega Nikole Krajinovića. Pri Olimpiji nimajo večjih težav, je pa ekipa med premorom doživela ogromno sprememb.

ALUMINIJ – CELJE
Še preden se je spomladanski del uradno začel, so aktualni prvaki zaradi zmage Brava nad Taborom na lestvici nazadovali na osmo mesto, tako da se bodo v Kidričevem udarili s sosedom na lestvici. Bodo pa gostje precej oslabljeni, saj je trener Jiri Jarošik ostal brez šesterice nogometašev: kaznovan je Žan Flis, poškodovani pa Anel Hajrić, Jon Šporn in Denis Marandici, prav tako bosta manjkala Igor Božić in Dušan Stojinović.

MURA – TABOR
Sežančani so najslabše gostujoče moštvo lige, v devetih tekmah so osvojili zgolj točko. V Murski Soboti se bodo morali znajti brez Aldairja, ki je kaznovan. Tudi domači nikakor ne bodo popolni; manjkajo Marin Karamarko, Renato Simić, Marko Brkić, Luka Marič in Staniša Mandić. Vprašanje je, kaj bo s sedmerico, ki je zadnjih deset dni preživela v karanteni (Kouter, Kosi, Šturm, Erjavec, Mandić in brata Cipot).

Članki iz rubrike