sasa lendero 2 Dobra karma

Svojemu nekdanjemu možu je Saša Lendero dala še...

invazija, puščavske-kobilice, somalija Svet24.si

VIDEO: Roji kobilic so preplavili Arabski polotok

borut pahor bobo (2) Reporter.si

Janša Pahorju ni pustil niti videza, da počne ...

Študentski domovi ostajajo odprti Svet24.si

Študentski domovi od študentov zahtevali bančne...

DR_1 Necenzurirano

Dokument: okuženi kirurg šel delat s simptomi

Tof Odkrito.si

Tone Fornezzi - Tof: "Dokazal sem, da nisem cepec"...

bruno-filipović Njena.si

Ugodno oddam sina: Bruno danes zelo zadovoljen z ...

nu
nu
1 05.02.2021 11:32:45

EKIPINI FANTASY NASVETI: Pred zaostalo tekmo 16. kroga pozor na TE TRI NOGOMETAŠE

Jurij Kodrun

ALDAIR (Tabor) – 6 mio. €, vezist
V prvem delu sezone je daleč največ točk pri Sežančanih zbral Aldair. Portugalski krilni napadalec je sodeloval pri sedmih od skupno 22 zadetkov, pri čemer je štirikrat meril v polno in trikrat uspešno podal, zbral pa je 74 točk, kar ga na ligaški lestvici uspešnosti uvršča na enajsto mesto. Zanimivo je, da je vse gole zabil na domačih tekmah, v gosteh mu to še ni uspelo, kar je tudi sicer slaba točka Kraševcev, ki v gosteh nikakor ne kažejo takega obraza kot doma. Zdaj je priložnost, da to spremenijo.

IGOR VEKIĆ (Bravo)  4.5 mio. €, vratar


Obramba je boljši del šišenskega moštva, doslej je prejela 20 zadetkov, manj od rumeno-belih sta jih prejeli zgolj Mura in Olimpija. Pri tem je pomembno vlogo odigral Igor Vekić, ki je svojo mrežo šestkrat ohranil nedotaknjeno, njegovih 63 osvojenih točk pa zadostuje za četrto mesto na Fantasy lestvici vratarjev, pri čemer je potrebno izpostaviti, da je (daleč) najcenejši med njimi. V prvem delu sezone je izpustil dve srečanji, eno med njimi je bilo ravno gostovanje pri Taboru. Zato pa je v prejšnji sezoni proti Kraševcem branil na vseh štirih dvobojih in dvakrat ni prejel gola.

MILAN TUČIĆ (Bravo)  7 mio. €, napadalec
V prvem delu sezone rumeno-beli niso blesteli v napadu, zato niti niso imeli izrazitega strelca. Najuspešnejša pri tem sta bila Mustafa Nukić in Rok Kidrič, ki sta zabila trikrat. No, to bi se v drugem delu lahko spremenilo, saj se je v klub po treh letih in pol vrnil Milan Tučić. Res je, da se 24-letni ljubljanski napadalec v zadnjem letu in pol ni naigral, toda vseeno gre za preverjenega strelca. V prvi ligi je doslej nastopil na 69 tekmah in zabil 23 golov. Da še ni pozabil zabijati, pa je pokazal tudi na zadnji pripravljalni tekmi z Wackerjem iz Innsbrucka, na kateri je igral takoj po vrnitvi v Bravo, in takoj zabil dva gola.

Značke: bravo, tabor, fantasy, pozor, nasvet

Članki iz rubrike