Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
25.08.2024 10:26:02
Deli članek:

V glavo! Legendarni Nesterović opravil z zvezo in v svet poslal sporočilo, ki da misliti: Se bom vrnil?

alesfevzer.com

Na tekmi v Stožicah je bil tudi Rašo Nesterović, ki se je pred malo več kot letom dni nepričakovano poslovil od Košarkarske zveze Slovenije.

Kapetan zlate slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić je v Stožicah na spektakularen in veličasten način s poslovilno tekmo sklenil športno pot. V svoji zadnji tekmi, ki ni imela nikakršnega tekmovalnega naboja, je 38-letni Dragić s svojo ekipo Team Gogi v razprodani dvorani premagal ekipo Team Luka na čelu z Luko Dončićem s 108:86.

Dvoboj ni privabil zgolj ogromnega števila oboževalcev, ki so do zadnjega kotička napolnili dvorano v Stožicah, na parketu je bilo tudi kar nekaj svetovno znanih obrazov in nekdanjih košarkarjev, ki so v slovenski izbrani vrsti pustili neizbrisen pečat. Eden takšnih je denimo tudi Radoslav Nesterović, ki se je ko koncu kariere vrnil v slovensko košarko, s svojimi izkušnjami pa pomagal Košarkarski zvezi Slovenije. Pred dobrim letom dni se je ta zgodba nepričakovano in precej presenetljivo zaključila, odločitev nekdanjega košarkarja pa je očitno dokončna. Kdaj ga bomo spet videli v slovenski košarki? "Mislim, da je to to. Tukaj so zdaj mlajši, pametnejši in z več energije, tako da bodo to zdaj oni prevzeli," je ob koncu sobotnega dogajanja v Stožicah razkril legendarni Slovenec.