nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

(mb)
(mb)
0 10.10.2023 14:40:17

Zmagoslavje ŠD Luka Koper na domačih tleh

ŠD Luka Koper
psno
V soboto se je v sončnem Kopru odvijal že drugi dogodek nove serije nogometne Poslovne lige.

Po Brdu pri Kranju, kjer so slavili nogometaši NLB, je bil minuli vikend na vrsti dogodek v Športnem parku Bonifika. Moštva iz vseh koncev Slovenije, kot poseben gost so nastopili tudi v podjetju iz Črne Gore, so se pomerila na štirih igriščih. Po razburljivi končnici so se zmagoslavja na domačih tleh veselili v taboru moštva ŠD Luka Koper 2.



"Zahvala prav vsem moštvom, ki so pričarala pravo nogometno soboto v Kopru. Priča smo bili številnim lepim nogometnim potezam, žal tudi eni resnejši poškodbi. Nogometašu iz Ljubljane, ki je potreboval zdravniško pomoč, kot organizator iz srca želimo čim hitrejše okrevanje," poudarja Matevž Brec, predsednik Društva za promocijo športa Slovenije, v katerem že od leta 2015 s podporo Nogometne zveze Slovenije organizirajo nogometno Poslovno ligo.



Tokratnega dogodka so se udeležila moštva: Atlantic Droga Kolinska, Elektro Maribor, Glovis Europe, Httpool, Intereuropa, Kuehne+Nagel, Maestral Resort&Casino Pržno Budva, Marmor Hotavlje, MM Količevo, Odelo Slovenija, Plastenka, Rail Cargo Carrier, ŠD Hit, ŠD Luka Koper 1 in ŠD Luka Koper 2.



Nogometaši, zaposleni v koprskem pristanišču, so bili v finalu boljši od Atlantic Droga Kolinska, tretji so bili v taboru Marmor Hotavlje, nehvaležno četrto mesto so zasedli v moštvu ŠD Hit iz Nove Gorice.



Naslednje srečanje poslovne lige se bo odvijalo na Štajerskem, v Multisport Areni Rogoza v okolici Maribora bo na sporedu v soboto, 25. novembra 2023.

Članki iz rubrike