reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
0 15.06.2022 15:58:39

(FOTO) Kakšna družba! Kako so se skupaj znašli slovenska raketa, Katančev sin in Goran Dragić, ki je prijel za mikrofon in ...

Nika Uran
Na Obali so se zbrali mnogi znani obrazi iz slovenskega športa.

Slovenski košarkar Matic Maček, sicer otrok Laškega, ki je zadnja tri leta igral na Islandiji, se je med tem, ko si išče naslednjega delodajalca, lotil tudi že svoje 'druge kariere'. Mlajši brat kondicijskega trenerja slovenske košarkarske reprezentance in osebnega trenerja Luke Dončića Anžeta Mačka je združil moči s svojo partnerko Bushy Majo, s katero sta v Piranu odprla lokal Sky Bar Bushy. In na odprtje privabila mnoge znane obraze slovenskega športa.

matic maček maja bushy
Nika Uran



Tam so bili zlati kapetan Goran Dragić, njegov mlajši brat Zoran, najboljša slovenska košarkarica oziroma raketa, kot je vzdevek slovenskih reprezentantk, Nika Barić, pa tudi družina Srečka Katanca, če naštejemo le najbolj znane obraze. Kako sta se v lokalu s tremi čudovitimi terasami v treh nadstropjih v osrčju Pirana znašel žena in sin nekdanjega slovenskega nogometnega selektorja? Srečkov sin Svit-Oliver je Matičev in Majin krajinski arhitekt.

Kako dobro so se imeli znani slovenski športniki, pa dokazujejo fotografije v spodnji galeriji. Za dobro ozračje je med drugim skrbel kar Goran Dragić, ki je vmes prijel za mikrofon in popestril zabavo.

Galerija
Značke: maček, dragić, katanec

Članki iz rubrike