Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
1 15.06.2022 11:14:54

Noro! Dvojnik košarkarskega zvezdnika prevaral varnostnike! Ne boste verjeli, kaj je sledilo! (video)

Twitter
Lažni Klay se je prikradel na NBA parket.

Dawson Gurley je košarkarski navdušenec, ki je med navijači Golden Stata že dalj časa poznan kot 'Fake Klay Thompson' oziroma lažni Klay Thompson. Z izgledom, ki je lahko na hitro zelo podoben enemu največjih zvezdnikov košarkarske lige NBA, je v preteklosti poskrbel že za številne potegavščine. To mu je prineslo slavo na družbenih omrežjih, med letošnjo finalno serijo Bostona in Golden Stata pa se je odločil za najbolj drzno vragolijo doslej.


Preoblečen v Klaya Thompsona je na dan pete tekme zakorakal v prostore domače dvorane Chase Centra, se brez večjih težav prebil mimo številnih kontrolnih točk varnostne službe in na koncu stopil celo na parket arene, kjer se je nekaj minut 'ogreval'. Varnostniki so kasneje kljub vsemu ugotovili, da ne gre za pravega zvezdnika, pospremili so ga iz dvorane, kasneje pa je na Twitterju objavil kazen, ki si jo je prislužil; doživljenjska prepoved obiska dogodkov v Chase Centru.


Nastal je posnetek, ki bo zagotovo požel ogromno ogledov, v njem pa je med drugim razvidno tudi to, koliko ljudi v bližini dvorane je 'nasedlo' liku lažnega Klayja Thompsona. "Če je bilo vredno? Seveda. Za deset minut sem bil zvezdnik lige NBA," ob tem pravi Gurley.

Članki iz rubrike