mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ue
ue
0 05.01.2022 11:34:22

BRUTALEN PREKRŠEK! Na tekmi v Domžalah se mu je STEMNILO PRED OČMI, zapodil se je v domačega igralca! (video)

alesfevzer.com
Tekma slovenske lige med Heliosom in Šenčurjem je bila razburljiva.

A bolj kot zaradi rezultata, saj so Domžalčani imeli stvari pod kontrolo, je bil dvoboj vroč zaradi kar nekaj tehničnih in nešportnih napak. Vse skupaj pa je vrhunec doseglo 18 sekund pred iztekom, ko je bila tekma tako ali tako že odločena, Helios je vodil za devet točk.

Gostitelji so krenili v zadnji napad, vsaj tako s(m)o mislili, potem pa se je zgodilo. Branilec Šenčurja Jan Rebec se je nenadoma in brez razloga zapodil v domačega organizatorja igre Carlbeja Ervina ter ga podrl na tla. Sodnik je Rebcu v trenutku pokazal neposredno izključitv, tehnično napako pa si je prislužil tudi trener Heliosa Dejan Jakara, ki je zaradi grobega prekrška povsem izgubil živce in Rebcu povedal nekaj krepkih.



Američan Ervin je obležal na tleh in se držal za ramo, nekaj vroče krvi je bilo tudi še med ostalimi igralci. Rebec je nato v družbi Dina Murića in ob žvižgih ter negodovanju domače publike odšel v garderobo, pri tem je med njim in domačo klopjo potekala še medsebojna izmenjava besed, ki pa niso bile ravno povabilo na kavo ...

Rebcu je bil v skladu s tekmovalnim pravilnikom KZS že izrečen suspenz, komisar lige bo odločil, kakšna bo kazen, maksimalna je prepoved nastopa na treh tekmah.

Članki iz rubrike