hujsanjepo40 vodilna Dobra karma

Bi radi shujšali? Z dieto je težko, s temi triki...

princ harry Svet24.si

Princ Harry se je bal, da bi končal kot princesa ...

marjan sarec pl1 Reporter.si

»Janša še naprej lomasti po državi« - Marjan ...

šola, odpiranje, covid, koronavirus Svet24.si

Potrjeno: predstavniki ministrstva s šolniki o ...

20200813-01018736 Necenzurirano

Zaradi Prekmurja od države prek Mira Senice ...

neisha Odkrito.si

Neisha razkrila, kako izgleda nastop pod masko

Kaya Solo M soseska Najstnica.si

Svet (ne)pozabljenih iger in zabave

ku
ku
0 22.02.2021 14:18:24

V drugi del z veliko spremembo: Najmočnejša slovenska liga POD NOVIM IMENOM!

Martin Metelko
Potem ko so s Košarkarsko zvezo Slovenije poglobili sodelovanje in je Nova KBM postala sponzor moške A reprezentance, se bo od 25. februarja, ko je na sporedu prva tekma drugega dela v 1. slovenski košarkarski ligi za moške, ta imenovala Liga Nova KBM. S podporo športu, kulturi in drugim pomembnim področjem bivanja in ustvarjanja v Novi KBM uresničujejo strategijo družbene odgovornosti ter prispevajo k razvoju in dvigu kvalitete bivanja tako v lokalnem kot nacionalnem okolju.

V Novi KBM sponzorstva in donacije usmerjajo v tiste projekte, dejavnosti in aktivnosti, ki podpirajo njihove strateške usmeritve in poslovne cilje. V slovenskem prostoru je Nova KBM močna in stabilna finančna institucija, ki si želi z uresničevanjem vizije postati najboljša banka, podpira gospodarsko okolje, šport in kulturo.

Tudi in predvsem šport se je po izbruhu pandemije znašel na prelomnici. »V Novi KBM se zavedamo, da je v teh negotovih časih vsaka poteza tudi poteza za sedanjost in za prihodnje generacije. Ne samo za košarkarsko ligo, ampak tudi za zdrav življenjski slog otrok, za aktivnosti v najpomembnejšem obdobju odraščanja. V Novi KBM pri športnem udejstvovanju ne podpiramo samo profesionalnih združenj, klubov in posameznikov, ampak v okviru bančnega športnega društva podpiramo tudi naše zaposlene, s posebnimi ponudbami pa zdrav način življenja spodbujamo tudi med našimi strankami. Zdravje je v naši banki visoko cenjena vrednota,« je ob podpisu pogodbe povedal predsednik uprave John Denhof.»Veseli nas, da se je Nova KBM znova pridružila slovenskemu moškemu prvoligaškemu tekmovanju. Verjamemo, da bo drugi del letošnje klubske sezone in dogajanje na prvoligaških parketih medijsko še bolj zanimivo, eden prvih korakov k temu pa je zagotovo tudi vnovična podpora banke Nova KBM,« pa je ob podpisu sodelovanja dodal Radoslav Nesterović, generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije.

V Novi KBM se veselijo novih skupnih uspehov in pozitivnih zgodb, ki jih bomo pisali s 1. slovensko košarkarsko ligo za moške.

Članki iz rubrike