900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 10.02.2020 21:08:00

Helios in Koper Primorska na dobri proti proti polfinalu

www.alesfevzer.com
Košarkarji so začeli četrtfinale boje v pokalu Spar. Danes so na prvi tekmi Helios Suns v gosteh s 67:60 premagali Šentjur, na drugi pa je Koper Primorska prav tako v gosteh premagala Rogaško z 82:62. Povratni tekmi bodo ekipe igrale v sredo.

V Šentjurju so bili domači v igri praktično do konca tretje četrtine, v zadnji pa so imeli vse pod nadzorom Domžalčani. Pri teh je Jure Pelko 18 točkam dodal sedem podaj, Davor Konjević pa je zbral 15 točk. Jakob Čebašek je pri domačih dal 13 točk.


V Rogaški Slatini pa je Koper Primorska, zmagovalka zadnjih dveh pokalnih tekmovanj (rekorderka je Olimpija z 20), že v prvi četrtini naredila razliko, ki je ni več izpustila iz rok. Aleksandar Lazić je za zmagovalce dosegel 20 točk in imel ob tem še 15 skokov, Alen Hodžić pa je 19 točkam dodal osem skokov in sedem podaj. Pri Rogaški je s 13 točkami izstopal Jan Dornik.

V torek bosta ob 19. uri na sporedu še druga dva četrtfinalna obračuna, GGD Šenčur bo gostil Cedevito Olimpijo, Krka pa Hopse s Polzele. Povratni tekmi teh dveh dvobojev bosta v četrtek. Zaključni turnir najboljše četverice pa bo v soboto in nedeljo na Kodeljevem.

Značke: košarka, slovenija, pokal

Članki iz rubrike