Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za soboto, 20. julija

deklica Petisvet.si

Reinkarnirana deklica se spominja 10 prejšnjih ...

Modroobročkasta hobotnica Svet24.si

VIDEO: Turista nevede rokovala s smrtonosnim ...

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

natalija kolšek Njena.si

Ta lepotec je sin Natalije Kolšek!

ljfw 6 Njena.si

Takole mami Bizovičarjeva Anela

ue
ue
1 13.05.2019 11:52:07

Čudno dogajanje v OLIMPIJI! Tik pred koncem sezone ODŠEL IZ LJUBLJANE!

alesfevzer.com
Nenavadna poteza ob koncu sezone v Stožicah.

Marsikomu se bo zdelo neverjetno, da je Olimpija pred drugo tekmo polfinala slovenskega prvenstva s Heliosom danes v Domžalah ostala brez Luke Šamanića, ki je včeraj odletel v Chicago, kjer bo do petka sodeloval na dogodku Draft Combine, nekakšnem kampu za kandidate za nabor lige NBA, kjer se ti predstavijo klubom.

Hrvata so sicer tudi v soboto na prvi polfinalni tekmi v Stožicah gledali ogledniki iz najmočnejše lige na svetu, videli so njegovih 12 točk in šest skokov. Šamanićeva želja po odhodu v ligo NBA je bila že večkrat jasno izražena in to že po tej sezoni, Olimpija ga po njej zelo verjetno ne bo mogla zadržati, si pa obeta odškodnino. Kaj točno je bilo igralcu in njegovim zastopnikom obljubljeno, oziroma, kako so se dogovorili pred podpisom pogodbe, vedo le oni in direktor Roman Lisac.

Verjetno pa si lahko njegov odhod v tem trenutku lahko razlagamo tudi tako, da niti pri Olimpiji sami ne verjamejo, da lahko osvojijo naslov, sicer si kaj takega ne bi privoščili. Vsaj ne bi si smeli. Šamanić je v tem trenutku eden najbolj pomembnih mož v rotaciji in ostati brez njega sredi polfinala, je čudno, pa če si fant še tako želi v ligo NBA, oziroma je denar, ki si ga v Stožicah obetajo za odškodnino, še tako mamljiv.

Članki iz rubrike