image008 Odkrito.si

V slovo fantku, ki je združil Slovenijo

madonna eurosong Svet24.si

Madonna sramotno priredila evrovizijsko polomijo

pomladna metulja Petisvet.si

Opozorilo za ta teden: izogibajte se govorjenju ...

nosečka Svet24.si

Bi svojemu otroku nadeli tako zelo nenavadno ime?

meghan markle Svet24.si

Nov šok za mlado mamico Meghan

ana urbanc Njena.si

Izdalo jo je zdravje

plestenjak 5 Njena.si

Blaž Švab spregovoril o svoji poroki

ue
ue
1 13.05.2019 11:52:07

Čudno dogajanje v OLIMPIJI! Tik pred koncem sezone ODŠEL IZ LJUBLJANE!

alesfevzer.com
Nenavadna poteza ob koncu sezone v Stožicah.

Marsikomu se bo zdelo neverjetno, da je Olimpija pred drugo tekmo polfinala slovenskega prvenstva s Heliosom danes v Domžalah ostala brez Luke Šamanića, ki je včeraj odletel v Chicago, kjer bo do petka sodeloval na dogodku Draft Combine, nekakšnem kampu za kandidate za nabor lige NBA, kjer se ti predstavijo klubom.

Hrvata so sicer tudi v soboto na prvi polfinalni tekmi v Stožicah gledali ogledniki iz najmočnejše lige na svetu, videli so njegovih 12 točk in šest skokov. Šamanićeva želja po odhodu v ligo NBA je bila že večkrat jasno izražena in to že po tej sezoni, Olimpija ga po njej zelo verjetno ne bo mogla zadržati, si pa obeta odškodnino. Kaj točno je bilo igralcu in njegovim zastopnikom obljubljeno, oziroma, kako so se dogovorili pred podpisom pogodbe, vedo le oni in direktor Roman Lisac.

Verjetno pa si lahko njegov odhod v tem trenutku lahko razlagamo tudi tako, da niti pri Olimpiji sami ne verjamejo, da lahko osvojijo naslov, sicer si kaj takega ne bi privoščili. Vsaj ne bi si smeli. Šamanić je v tem trenutku eden najbolj pomembnih mož v rotaciji in ostati brez njega sredi polfinala, je čudno, pa če si fant še tako želi v ligo NBA, oziroma je denar, ki si ga v Stožicah obetajo za odškodnino, še tako mamljiv.

Članki iz rubrike