zala kralj, gašper šantl Odkrito.si

Zala Kralj sprejela presenetljivo odločitev!

astrologija, astrološko, znamenje, horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 20. maja

The Work Petisvet.si

Psihoterapija, kakršne kamere še nikoli niso ...

kmetija1 Svet24.si

Pasti televizijske resničnosti

kraljica Svet24.si

Britanska kraljica ponuja sanjsko službo za zelo ...

aljaž jovanovič Njena.si

Zvezdnik Usodnega vina končal igralsko kariero

ziva vadnov (8) Njena.si

Nekdanja Miss Slovenije že tretjič noseča!

nu
nu
3 12.05.2019 21:02:52

ŠOK IZ LATVIJE! Zvezdniškemu soigralcu Luke Dončića V PRETEPU RAZBILI GLAVO, on je kričal ... (video)

twitter
Iz Liepāje prihajajo šokantne podrobnosti o pretepu, v katerega je bil vpleten Kristaps Porzingis.

Zvezdnik Dallasa in soigralec Luke Dončića je bil pred dnevi, natančneje 9. maja, po poročanju TMZ udeležen v pretepu s prebivalci ruskih korenin. Kristapsa Porzingisa je na posnetku moč videti z razbito glavo, ki naj bi mu jo poškodovala steklenica, medtem ko se je udeležil zabave v svojem rodnem mestu Liepāja. 

Podrobnosti sicer niso znane, je pa iz posnetka razvidno, da je Porzingis na veliko kričal v domačem jeziku. 

Porzingis je imel rano nad očesom in raztrgano majico, ob konfrontaciji z nekaterimi drugimi udeleženci zabave pa je na poti do njih odrinil neko žensko.

porzingis
twitter

Američani namigujejo (po poročanju virov TMZ-ja), da naj bi bili vpleteni tudi navijači, ki so mu zamerili selitev iz New Yorka v Dallas.

Porzingis je pred iztekom prestopne tržnice v letošnji sezoni lige NBA zamenjal klubske barve, saj se je iz New Yorka preselil v Dallas. Tam pa naj bi po zagotovilih lastnika Mavericksov podpisal petletno pogodbo v vrednosti 156 milijonov dolarjev

Vprašanje je, kako se bo na vse skupaj odzval Mark Cuban, lastnik Dallasa, ki je na lastno pest posredoval pri menjavi visokoraslega Latvijca k Teličkom. 

Porzingis je od konca marca letos tudi v preiskavi policije glede domnevnega spolnega napada na neko žensko, ki ga je obsodila posilstva, ki naj bi se zgodilo lani v New Yorku v njegovem apartmaju. Latvijec in njegov odvetnik sta napad zanikala.

Pri Mavericksih za zdaj še zbirajo informacije. Po njihovih virih pa naj bi nekdo zahrbtno udaril Porzingisa, ki se je nato odzval. 

Članki iz rubrike