Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 22.12.2017 12:50:03

Domžalčani z novo močjo pod koši

www.alesfevzer.com
Košarkarski klub Helios Suns je v svoje vrste pripeljal 208 cm visokega 25-letnega srbskega košarkarja Boža Đumića, ki je nazadnje igral za beograjski FMP, občinstvu pa se bo prvič predstavil prihodnji četrtek na tekmi četrtfinala pokala Spar proti Petrol Olimpiji, so danes sporočili iz kluba.

Domžalčani, ki so imeli v tej sezoni precej smole s poškodbami, bodo z novo okrepitvijo pod košema končno nekoliko lažje zadihali. Srbski košarkar ima nekaj izkušenj iz Lige Aba, saj je nazadnje igral za FMP, pred tem pa v jadranskem tekmovanju tudi za beograjskega velikana, Partizan. Lansko sezono je preživel pri OKK Sloboda iz Tuzle, kjer se je v bosanskem prvenstvu izkazal s povprečno 11,2 točke ter 4,8 skoka na tekmo. Pred tem je v Srbiji nosil še dres Vojvodine iz Novega Sada in Napredak Rubina iz Kruševca.

"Boža spremljam že nekaj časa in verjamem, da se bo hitro vklopil v našo ekipo. Gre za tipično "petico", kar smo do zdaj naši v igri močno pogrešali. Pričakujemo, da bo dvignil nivo našega treninga, na tekmah pa vzpostavil red v raketi. S sabo prinaša tudi nekaj izkušenj iz močnejših tekmovanj, kar bo koristno tudi za naše mlajše košarkarje, ki dobivajo ogromno priložnosti, kar je tudi eden glavnih ciljev delovanja našega kluba," je o novi okrepitvi povedal trener Domžalčanov Jovan Beader.

Značke: košarka, dp

Članki iz rubrike