19_KKK_2206 Odkrito.si

Bo Jerneju Damjanu lahko pomagala žena?

toča, pod mostom, vozniki Svet24.si

"Človeška norost ne pozna meja!" To so počeli ...

pitagora Petisvet.si

Zgodovina magije - 2. del: starodavni rituali

vročin Svet24.si

Naslednji vročinski val obeta pekel, temperature ...

verboten 3 Svet24.si

Natalija Verboten zaslužila več kot pol milijona...

foxy teens Njena.si

Mineva 20 let od življenjske prelomnice Žagarjeve

lucija 3 Njena.si

To je partner Ana Marie Mitić

STA
STA
0 15.03.2016 19:21:20

Namesto Drobnjaka Tratnik in Pajić

Grega Wernig
Za aktualnega državnega prvaka Tajfuna bosta že v soboto v prvi tekmi lige za prvaka proti Krki v Novem mestu, po pisanju spletnega portala kosarka.si, nastopila tudi Igor Tratnik in Marko Pajić.

Vrste šentjurskega kluba je na začetku tedna zapustil Dragiša Drobnjak, ki se tako še četrtič vrača v Krko, s katero se je pred dnevi razšel 26-letni Tratnik. 207 cm visoki krilni center, ki ima za sabo že pestro kariero, ki jo je začel v Grosupljem, dve leti pa je igral tudi na Islandiji, se je v lanski sezoni izkazal v dresu Zlatoroga, bo za Tajfun lahko igral že na sobotnem obračunu proti svojem zdaj že nekdanjim klubu.

Proti svojemu nekdanjemu klubu Krki pa bo v soboto igral tudi tri leta mlajši 204 cm visoki Pajić. Nekdanji slovenski reprezentant v mlajših kategorijah, igral je tudi na evropskem prvenstvu do 20 let v Sloveniji leta 2012, v zadnji sezoni zaradi poškodbe ni igral, pregled pri dr. Stanislavu Peharcu pa je pokazal, da se lahko vrne na košarkarska igrišča. Svojo pot je začel v Komendi, nadaljeval pa v Triglavu iz Kranja, Slovanu in Krki.

Značke: tajfun, drobnjak

Članki iz rubrike