stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

P.S.
P.S.
0 17.08.2015 09:37:44

Kralji ulice Morski konjički in tretjič zapored Gotiva

www.alesfevzer.com
S turnirjem Ljubljana Open se je v soboto zaključila letošnja sezona državnega prvenstva v košarki 3x3. Novi prvaki v ulični košarki so med člani postali košarkarji zasedbe Gostilna morski konjiček Logodesign, med dekleti pa so se še tretjič zapored zmage razveselile članice ekipe Gotiva.

Nabito polne tribune na Kongresnem trgu so imele kaj videti. Zbrani ljubitelji košarke so že v polfinalu lahko spremljali dva imenitna dvoboja, nič drugače pa ni bilo niti v velikem finalu, v katerem sta se pomerili ekipi Gostilne morski konjiček Pivka Logodesign (Simon Finžgar, Gašper Ovnik, Adin Kavgić, Anže Srebovt) in 3x3 Domžale (Aljaž Korošec, Nik Gregorčič, Luka Snoj, Jakob Čebašek).

Prelomen trenutek je bila trojka Kavgića za 17:13, Finžgar je temu dodal še koš, in zmagovalec je bil sredi zadnje minute odločen. Morski konjički so slavili z 18:14.



Podobno kot v moški konkurenci tudi pri dekletih do presenečenja ni prišlo. Članice ekipe Gotiva (Sandra Piršič, Živa Zdolšek, Urša Žibert, Ana Ljubenović) so znova prikazale suverene predstave in brez težav osvojile tretjo zaporedno lovoriko, potem ko so v finalu s 13:6 odpravile 3x3 ladies (Anja Ilievski, Polona Zalar, Sara Valenčak, Teja Kropivšek).

V metanju trojk se je z najbolj mirno roko izkazal Jakob Čebašek, medtem ko je bil najbolj atraktiven Grega Jakhel Kolarević in postal sveta vladar v zabijanju.

Članki iz rubrike