uber, dunaj Svet24.si

V tujini Uber deluje dobro in zgledno, zakaj se ga...

formula-1 Svet24.si

Madžari vlagajo desetine milijonov v dirkališče

janša, grafit Necenzurirano

Kaj se je slovenska desnica naučila od Donalda ...

vila frantar zabret Reporter.si

Razkošje slovenskih milijonarjev na 920 ...

pogacar obraz Ekipa24.si

Tadej, ti si nor! Kilometer pred ciljem nedeljske ...

Maja Založnik Revija Stop

Znani obrazi v boju s komarji in njihovimi piki

slovenija 1 Ekipa24.si

Joj, kakšna tekma! Dramatična končnica na tekmi...

nu
nu
6 21.05.2024 15:09:52

Pokažite vsem, ata Dončić je car! Kar je napovedal pred meseci, se danes bere z odprtimi usti - do pikice!

So bolj ali manj zgrešene napovedi - in potem je ta napoved.

Ko je novinar Ekipe SN s Sašo Dončićem v Dallasu govoril točno na sredini januarja, je morda kdo zastrigel z ušesi. Danes, ko Dallas pričakuje začetek finalne serije zahodne konference, pa vam je te besede treba pokazati še enkrat. "V takem ritmu in ob tolikšnem številu tekem neizbežno nihajo vsi. Morda se Dallasu to dogaja malce bolj kot komu drugemu, a verjamem, da imajo lahko izjemno uspešno sezono," je razmišljal, ko je šlo ekipi njegovega sina v Teksasu bolj ali manj vse narobe. 

"Imam zanimiv občutek, da ta ekipa ima nekaj posebnega, in da če bo v nadaljevanju bolj zdrava, se bomo spomladi pogovarjali o kakšnem zelo lepem presenečenju. Lahko kdorkoli reče, karkoli hoče, a trdno sem prepričan, da v košarki ne obstaja trener, ki ne bi želel imeti tandema Luka-Kyrie. Niti malo ne dvomim o tem. Potrebovala sta nekaj časa, a zdaj bo gotovo šlo le še navzgor in lahko postane neustavljivo. Verjamem, da bosta v končnici super naveza," je nadaljeval. Zveni preroško? Ni še konec. 

"Problemi Dallasa so bili drugje. Predvsem na položaju visokih košarkarjev, kjer pa Dereck Lively, ki mi je izjemno všeč, hitro napreduje in bo zdaj po vrnitvi postal še bolj pomemben člen te ekipe. Res mislim, da bo šel Dallas daleč. Res verjamem, da bo nadaljevanje sezone njihovo, da končnica ne bo vprašanje in da bomo nato tam šele videli pravi Dallas in česa je ta ekipa sposobna. Brez zadržkov lahko rečem, da pričakujem finale konference,« je zaključil in komentar v finalu konference gotovo ni potreben. 

Članki iz rubrike