tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

vrocina2 Necenzurirano

Saharski pesek in vročinski valovi. Mi pa se ...

luka doncic pf Reporter.si

Dončić, Golob in starleta: popisujemo ozadje ...

televizija navijac Ekipa24.si

Jezni slovenski navijač se je po prejetem zadetku...

Vili Resnik Njena.si

Vili Resnik ni nikoli želel postati pevec

Celje Ekipa24.si

Razkrivamo: Naslednja okrepitev Celjanov je tukaj!...

nu
nu
1 20.05.2024 15:09:50

V Sloveniji jih nimamo, bojim se jih! Dončić nasmejal vse, posnetek iz slačilnice je hit! (video)

Avstralska televizija je v svet poslala izjemno simpatičen posnetek.

Gre za intervju avstralskega novinarja z avstralskim košarkarjem Dallasa Joshem Greenom v slačilnici teksaškega moštva po veliki zmagi nad Oklahomo. V pogovoru pa je Green izpostavil, da bo to poletje Luka Dončić obiskal Avstralijo, s čimer je zbadal svojega slovenskega zvezdniškega soigralca, ki je takrat prišel mimo zavit v brisačo. "Ne, tam je preveč pajkov. In kač. Vsi ti posnetki iz Avstralije na TikToku - moj bog!" se je takoj odzval Dončić in zavrnil povabilo. 

Green ga je dodatno zbodel, da na TikToku ni videl nobenega posnetka iz Slovenije in da za to verjetno obstaja dober razlog. "Nimamo nobenih pajkov. Nobenih kač," se Luka ni dal, Green pa je na dodatno novinarjevo vprašanje, kdaj pride Luka, dejal: "Ves čas mu govorim, naj pride, da ga imajo tam vsi radi. Toda ne posluša me." Luka ga je prekinil: "Ne marajo me. In bojim se kač in pajkov," je bil resen - s slednjim bolj kot s prvim, čeprav je dejstvo, da po zmagi Slovenije na svetovnem prvenstvu Avstralci čutijo tudi kar nekaj zamer. 

Zaradi česar je Green tudi sarkastično zaključil: "Zelo te imajo radi. Zažigajo tvoje drese in vse to," ter pospremil vse skupaj s širokim nasmeškom. Ki se mu je pridružil tudi Luka. A ne, ko gre za pajke in kače, ki mu očitno res niso ljubi. Sploh v Avstraliji, kjer po pravilu živijo najbolj strupene živali na svetu. Kakorkoli, vse skupaj si lahko ogledate tudi v posnetku iz slačilnice. Če vam ga ne pokaže spodaj, ga najdete na tej povezavi.    

Članki iz rubrike