mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 01.04.2024 14:07:43

Dončić nasmejal s ‘šalo’ o kelnarjenju, a ne boste verjeli, ni se šalil! Tu so podrobnosti! (foto)

Profimedia
Čeprav je šel v Španijo že s 13 leti in mu seveda kasneje ni bilo treba opravljati študentskega dela v gostinstvu kot marsikateremu vrstniku, je Luka Dončić v mladosti res kelnaril.

Luka Dončić je ponoči ob še eni izjemno pomembni zmagi nad Houstonom blestel s 47 točkami, 12 skoki in 7 asistencami, ob tem pa navdušil z nekaj izjemnimi potezami. Eno od njih, koš z ‘enoročno jajčko’, je pokomentiral z duhovitimpojasnilom: »Nisem bil presenečen, da sem zadel. Veste, ko sem bil mlad, sem bil natakar, zato sem tega navajen.« Če verjamete ali ne, ni se šalil!

Kot so nam potrdili očividci z ene od vaških veselic, tradicionalne Dolske noči v Zasavju, je Luka v (vsaj) pred leti, ko je že močno opozoril nase v dresu madridskega Realan, res kelnaril za enim od 'šankov' in prijazno stregel obiskovalcem. Kako se je tam znašel? Pomagal je prijateljem, ki so bili med organizatorji dogodka.

Da mu ob takšnih akcijah ni težko priskočiti na pomoč in se vsaj za kak dan preleviti v čisto običajnega državljana, pa je ne nazadnje lani tak čas že kot eden največjih športnih zvezdnikov na svetu v Velikih Laščah s prijateljem prodajal sir na stojnici, ki sta ga nato, kar ga je ostalo, naložila v Caddyja in odpeljala nazaj na hladno …

Značke: luka-dončić, nba

Članki iz rubrike