komet, španija, ESA Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ku
ku
1 12.12.2023 07:03:04

Saj to ni res! Glejte, zaradi česa so se sodniki tokrat spravili na Dončića

Profimedia
Luka Dončić je dobil še eno tehnično napako v tej sezoni.

Košarkarji Dallasa so po dveh zaporednih porazih nanizali tri zaporedne zmage in popravili vtis s tekem proti Oklahomi in Memphisu, ki so se mu tokrat maščevali na gostovanju. Luka Dončić in druščina so tokrat zmagali s 120:113, slovenski zvezdnik pa je dosegel 35 točk, temu pa dodal še 8 skokov in 6 asistenc.

Dobil pa je tudi še 1 tehnično napako, že četrto v letošnji sezoni. In tako kot tudi na tekmi z Utahom, tudi tokrat ni vedel zakaj. Naj spomnimo: na tekmi z Utahom je nasprotnikov igralec Kriss Dunn s prstom kazal nanj in mu želel nekaj povedati, Dončić je mirno stal in se smejal, oba pa sta dobila tehnično. Naknadno so jo Dončiću izbrisali. 

Tudi po tekmi z Memphisom je slovenski zvezdnik izrazil veliko začudenje in je predstavil svoj pogled na dogajanje. Sodniki so mu namreč tehnično dosodili po verbalnem dvoboju z Vincem Williamsom. "Ves čas je govoril s*anje. Pogledal sem nazaj in povedal, da si želim, da bi lahko igral ena na ena z njim. Takrat sem dobil tehnično. Sodniki nam morajo pustiti, da se pogovarjamo, to je del igre. To obožujem. Za Williamsa mislim, da je odličen branilec, toda sodniki ... Na zadnji tekmi nisem naredil ničesar, pa sva oba dobila tehnično. Na tej tekmi sva oba govorila in samo jaz sem dobil tehnično. Sodniki se morajo umiriti glede tega," je povedal Dončić. 

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike