kamera, v vozilu, daschcam, nesreča, dokazovanje, zavarovalnica Svet24.si

Kamere v vozilih. Jih upoštevajo zavarovalnice, ...

farmacija, laboratorij Svet24.si

Študij farmacije kmalu tudi v Mariboru

zdravniki, stavka Necenzurirano

Smo talci zdravniških baronov, ki vodijo Fidesovo...

skvarc rupnik fb Reporter.si

Šef krščanskega foruma SDS in spolni predator: ...

mura maribor 6 Ekipa24.si

Znana kazen za črno-bele! Mura kriva kot ...

Več seksa, boljši možgani! Odkrito.si

Ženske, ki veliko seksajo ...

doncic Ekipa24.si

Fantastični Dončić se je spet spogledoval z ...

ku
ku
0 05.12.2023 11:19:47

Dirk Nowitzki osupnil z izpovedjo o prvem srečanju z Luko Dončićem, oglasil se je tudi slovenski zvezdnik

Reuters
Legendarni Dirki Nowitzki je spregovoril o svojem prvem srečanju z Luko Dončićem.

Legendarni nemški košarkar Dirk Nowitzki je bil gost podkasta All the Smoke, v katerem je med drugim tudi spregovoril tudi o Luki Dončiću in o njunem prvem srečanju v Dallasu. Omenjeni evropski dvojec je skupaj odigral eno sezono, nato pa se je Nowitzki upokojil. Še vedno deluje v klubu kot svetovalec in še vedno je v stikih s slovenskim zvezdnikom. Še več: imata prijateljski odnos in gresta velikokrat skupaj na kakšne prireditve, večerjo ... 

A Nemec je priznal, da je bil na začetku v dvomih glede tega, da bi lahko Dončić postal tako pomemben član ekipe. "Ob koncu moje kariere klubsko stanje ni bilo najbolj prijetno. Mučili smo se, govorilo se je celo o izgubljanju tekem. Potrebovali smo neko iskro, ki bi vse skupaj spremenila. In nisem si mislil, da bo to ta fant. o je prvič stopil v dvorano za trening, je bil videti kot velik fant, ampak še zdaleč nisem bil prepričan, da bo to delovalo. Ali je dovolj hiter? Ali je dovolj čvrsto grajen, da se bo lahko gibal, tako kot se je v Evropi? Da, veliko je bilo dvomov. S strani vseh v ekipi," je priznal Nowitzki. 

Zelo hitro je Nowitzki videl, kako zelo se je zmotil o njem: "Zbrali smo se en mesec pred začetkom sezone. Soigralci so ga vsak dan na treningih preizkušali. Tudi s kakšnimi udarci. Hitro se je videlo, da ima nekaj v sebi. Znal se je odločno postaviti zase, vedel je, kako igrati, potem je od nikoder podajal. Pokazal je talent, toda ne, nisem si mislim, da na takšni ravni, kot jo vidimo danes." Nemec je nato še dodal: "Lahko bi rekli, da sva danes prijatelja." Zelo hitro je dočakal tudi Dončićev odziv na twitterju, in sicer je slovenski v svojem slogu zapisal: "Zdi se ti, da sva prijatelja?"

Članki iz rubrike