ludivine-daoudi-rn Svet24.si

Kandidatko skrajne desnice ujeli z nacistično ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

dan drzavnosti proslava 2024 pl Reporter.si

To je bil gotovo hud udarec za Milana Kučana ...

matjaz kek Ekipa24.si

Kaj je želel povedati Matjaž Kek? Selektor z ...

jožef m Njena.si

Ljubezen na vasi: To so kandidatke Jožefa ...

jan oblak cristiano ronaldo Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo brez ovinkarjenja povedal, kaj ...

ku
ku
1 03.12.2023 07:30:34

Dončić je prvič spregovoril o svoji hčerki, tako čustvenega ga še nismo videli (video)

Luka Dončić je po neverjetni tekmi z Oklahomo stopil pred novinarje.

Ne le, da se je vrnil na parket in odigral neverjetnih 46 minut tekme z Oklahomo, po koncu pa je še stopil pred novinarje in odgovarjal na vprašanja po bolečem porazu s 126:120. 

Eno od prvih vprašanj, ki so mu jo zastavili, je bilo seveda povezano z rojstvom hčerkice Gabriele. Luka in njegova izbranka Anamaria sta nosečnost skrbno skrivala pred javnostjo, zato so bili mnogi zelo presenečeni ob novici, da sta dobila naraščaj. Dončić je bil v zadnjih dveh dneh na nekem čustvenem vrtiljaku, ne le doma, temveč tudi na tekmi z Oklahomo - od izjemnega niza 30:0 pa potem do nore končnice in poraza. Drugega zaporednega. 

"Najprej bi lahko rekel, da je bilo rojstvo hčerke najlepši dan v mojem življenju. dobil sem otroka, tudi tokratna tekma je bila pravi vrtiljak. Sem tako žalostne, ker nismo zmagali, toda res smo dali vse od sebe. Ekipa je bila v tretji in četrti četrtini res izjemna. Večkrat moramo igrati tako in bomo zmagali še ogromno tekem," je povedal vidno utrujeni Dončić. 

O tem, koliko je pravzaprav spal, pa je povedal: "Sinoči je bila najboljša noč v zadnjih treh dneh, spal sem kakšnih 4, 5 ur. To je glede na prejšnji dve noči res veliko. (smeh) Trenerju sem v prvih 2, 3 minutah tekme rekel, da sem izmučen, nisem verjel, da bom lahko igral 35 minut, toda nato sem se dobro počutil in mu rekel, naj me pusti igrati."

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike