avto, hitrost, divjanje, vožnja Svet24.si

Strožje kazni za divjake na cesti v Avstriji

kolektivna zavest Svet24.si

Teži kolektivne zavesti nihče ne more ubežati

MIRKO TUŠ Necenzurirano

Mirko Tuš trkal na vest delavcev, sam pa ...

tanja fajon, klemen žibert, matjaž han Reporter.si

V SD mrzlično iščejo rešitelja, a nihče noče...

tina maze pm Ekipa24.si

Brez dlake na jeziku! Tina Maze za številne ...

matino-antunović, skrito-v-raju Njena.si

O igralcu iz serije Skrito v raju: Tiha voda ...

Adam Delius Ekipa24.si

Da bi Elšnik v Celju sedel na klopi? Odziv ...

ku
ku
0 02.12.2023 01:16:03

Incident na klopi Krke! Soigralca sta skočila eden v drugega, Okorn po tekmi razkril ... (video)

aba
Košarkarji Krke so včeraj v ligi ABA doživeli osmi poraz, Split je dosegel tretjo zmago. Obračun v dalmatinski prestolnici je obeležil incident na klopi Novomeščanov.

Končni izid 78:74 je že pozabljen, regija pa bolj kot o razpletu poroča o dogajanju na gostujoči klopi med minuto odmora v zadnji minuti srečanja. Ko je 44 sekund pred koncem Lewis Sullivan vodstvo Splita povišal na 77:73, je Gašper Okorn zahteval minuto odmora. Tam pa neljubi prizori. Namesto, da bi Novomeščani staknili glave in pripravili bojni načrt za zaključek tekme, so si skočili v lase. Natančneje, zaiskrilo se je med Jurijem Macuro in Markom Radovanovićem. Prvi je drugemu nekaj prigovoril, drugi se je odzval še odločneje, v naslednjem trenutku sta eden proti drugemu stegnila roke in prišlo je do odrivanja. Naposled so med oba petelina skočili člani strokovnega vodstva in umirili strasti. Oba sta zaključek srečanja spremljala s klopi.

"Imeli smo manjši incident na klopi. Fantom sem dejal, da morajo nadzorovati svoja čustva. Sicer so med seboj dobri prijatelji. O tem smo se pogovorili v slačilnici. To ni bilo športno. Stvari se ne rešujejo na takšen način. Rezultat je bil 77:73, takrat smo še imeli možnosti ...," je po tekmi povedal Okorn.

Članki iz rubrike