nelly-in-ashanti Svet24.si

Presenečenje! Nelly in Ashanti sta se "na ...

pot na rakovo jelšo Svet24.si

Zakonca Bajželj odhajata v hišni pripor, ...

andrej vizjak bobo Necenzurirano

NPU preiskuje nekdanjega ministra Janševe vlade: ...

rtv slovenija protest bobo Reporter.si

Kdo je »junak« na RTVS, ki se vsak dan vozi 140 ...

slovenija Ekipa24.si

Danes je dan za zgodovinsko navijaško romanje! ...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić se je oglasil pred tekmo s Srbijo! ...

ku
ku
2 29.11.2023 09:31:54

Maščevanje za Slovenijo? Dončić in Brooks sta imela celo tekmo vroč dvoboj, slovenski zvezdnik pa mu je v obraz zakričal ... (video)

Luka Dončić je blestel na tekmi proti Houstonu.

Slovenski košarkarski zvezdnik lige NBA Luka Dončić je imel v dresu Dallas Mavericks nov blesteč večer. Štiriindvajsetletniku, ki je na teksaškem dvoboju igral s povitim palcem, je le malo zmanjkalo do 59. trojnega dvojčka v karieri. Tako je z 41 točkami ter s po devetimi skoki in podajami popeljal ekipo do zmage s 121:115 nad Houston Rockets. In če se je pred tekmo in tudi po njej zelo prisrčno pozdravil s košarkarjem Houstona Bobanom Marjanovićem, ki je bil kar nekaj časa tudi Dončićev soigralec pri Dallasu, pa to ne moremo reči za Dillona Brooksa.

Verjetno se slovenski ljubitelji košarke zelo dobro spominjate njunih dvobojev v četrtfinalu svetovnega prvenstva med Slovenijo in Kanado na Filipinih. Tekmo so takrat prepričljivo dobili Kanadčani, oba 'petelina' pa sta bila predčasno izključena. Tokrat je Dončić Brooksu, do katerega sicer goji spoštovanje, pokazal, kdo je šef v Dallasu. Po eni od akcij, ko mu je preprečil polaganje, pa mu je Dončić v obraz zakričal: 'hell no!" 

Članki iz rubrike