asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

trump biden soočenje Necenzurirano

Ko politično areno zasuješ z blatom, v njej ...

IMG_6225 Reporter.si

Slovenec je lahko le nemočno besnel ob ...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

marjetka in rudi.pg Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marjetka in Rudi še bolj ...

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

ku
ku
0 16.11.2023 06:31:14

Dallas je z Luko Dončićem na prejšnji tekmi doživel katastrofo, zdaj pa ... glejte to jezo! (video)

Profimedia
Dallas se je le 24 ur po bolečem in grdem porazu spet vrnil na zmagovalne tirnice. Washington Wizards je premagal s 130:117.

Košarkarji Dallasa so na drugi tekmi, ki so jo odigrali z New Orleans Pelicans, prikazali eno od svojih najslabših letošnjih predstav, temu primerno je bil zmagovalec dvoboja odločen že veliko pred koncem tekme. A Luka Dončić se ni pretirano obremenjeval s tretjim porazom v sezoni, poudaril je, da bo ekipa skupno odigrala neverjetnih 82 tekem redne sezone in da je povsem običajno, da bodo prišli tudi slab(š)i večeri. 

In Dallas je že po 24 urah prišel do nove zmage, znesel se je nad ekipo Washington Wizards in zmagal s 130:117. Slovenski zvezdnik Luka Dončić je za zmagovite goste v 32 minutah dosegel 26 točk, 10 podaj in sedem skokov.

V ameriški prestolnici je bil prvi strelec Tim Hardaway Jr., ki sicer ni bil v začetni peterki Dallasa, s sedmimi trojkami je prišel do 31 točk, za Mavericks pa tokrat ni igral Kyrie Irving, ki si je poškodoval levo nogo.

Derrick Jones Jr. je dodal 20 točk, Dereck Lively II pa 17 ob le enem zgrešenem metu v osmih poskusih. Ekipa Luke Dončića je s 17 trojkami prepričljivo prišla do zmage, saj je v zadnjih treh četrtinah ves čas vodila z dvomestno prednostjo, z delnim izidom 25:8 pa je že v uvodni četrtini povedla z 32:17.

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike