Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
11.10.2023 12:19:15
Deli članek:

Kaj se dogaja? Navijači so v skrbeh, Luka pa je razkril, kaj se je dogajalo z vodstvom kluba: Rekel sem jim, da ...

Profimedia

Luka Dončić je v Madridu odigral le slabih pet minut.

Luka Dončić je bil glavna zvezda dogajanja pred in med tekmo v Madridu. Predstavniki domačega kluba so se mu za prispevek k uspehom kluba v preteklosti zahvalili z darilom, Dončić je pozdravil tudi številne navijače obeh klubov, ki so ga pričakali pred dvorano, s soigralci pa je opravil tudi trening v dvorani Reala. Na tekmi je sicer imel bolj simbolično vlogo, saj je odigral le uvodnih pet minut, potem pa se je umaknil na klop.

Ta podatek je razočaral številne navijače, ki so želeli cel večer uživati v Dončićevih vragolijah, dobili pa so le drobtinice. Kot se je izkazalo po koncu tekme, so se pri Dallasu za ta ukrep odločili zaradi Dončićeve poškodbe. 24-letni slovenski zvezdnik je sicer dejal, da ni nič hujšega, a vendarle navijače skrbi pred začetkom sezone v ligi NBA. "Nič resnega," je najprej kratko in jedrnato odgovoril dončić, nato pa se je vendarle razgovoril o svojem stanju: "Na treningu sem si nekoliko poškodoval mečno mišico, nič resnega. Vodstvo kluba pa ni želelo ničesar prepustiti naključju. Skušal sem se pogovoriti z njimi, rad bi igral 40 minut, a mi niso dovolili."

Zdaj se bodo Dallas vrnil v ZDA in s treningi nadaljeval v soboto, 20. oktobra pa jih čaka še zadnja pripravljalna tekma z Detroitom.