tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

vrocina2 Necenzurirano

Saharski pesek in vročinski valovi. Mi pa se ...

luka doncic pf Reporter.si

Dončić, Golob in starleta: popisujemo ozadje ...

televizija navijac Ekipa24.si

Jezni slovenski navijač se je po prejetem zadetku...

poroka-na-prvi-pogled, irena, andrej Njena.si

Preslišana tragedija v eksperimentu Poroka na ...

sesko Ekipa24.si

Benjaminu Šešku smo pokazali posnetek njegove ...

ku
ku
0 08.10.2023 13:45:51

Kaj se dogaja v Dallasu? Ameriški novinarji v skrbeh, dva Dončićeva zaveznika sta ...

Profimedia
Zanimive informacije iz Dallasa.

Košarkarji Dallasa so se iz Abu Dabija preselili v Madrid, kjer bodo v torek zvečer odigrali ekshibicijsko tekmo z madridskim Realom, nekdanjim klubom Luke Dončića. Za slovenskega kapetana je vrnitev v špansko prestolnico, kjer je košarkarsko in tudi osebnostno odrasel in se razvil, izjemno posebna. Prav tako lahko pričakujemo, da bo poseben tudi sprejem navijačev v dvorani.

Ameriški novinarji pa medtem poročajo o nesoglasjih (?) v vrstah Dallasa. Kot je razkril znani novinar ESPN Tim MacMahon, sta hud udarec doživela dva pomembna člana ki sta bila blizu Dončiću in z njim tesno sodelovala od njegovega prihoda leta 2018. Prvi je Casey Smith, glavni trener za fizično pripravo, ki je del kluba kar dve desetletji. Zanj so se odločili, da ne bo več sedel na klopi z ekipo, prav tako ne bo del gostovanj. Smith je bil zelo blizu Dončića, med drugim je tudi sedel ob njem, ko je Dallas razkril novico o podaljšanju.



Od kluba pa se je po dvajsetih poslovil dolgoletni PR-ovec Scott Tomlin, ki bo delal za Dirka Nowitzkega. Omeniti velja, da je omenjeni Tomlin veliko sodeloval tudi s Košarkarsko zvezo Slovenije. Kot je še razkril MacMahon, so številni v klubu jezni in zaskrbljeni nad potezami Dallasa, med njimi naj bi bil tudi Dončić.

A vse skupaj velja jemati z nekaj rezerve, saj je bil prav MacMahon tisti, ki je ob koncu zadnje sezone sprožil govorice o tem, da želi Dallas oditi, z Dončićem pa nimata najboljšega odnosa ...

Značke: donči, dallas

Članki iz rubrike