Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.10.2023 09:08:00
Deli članek:

Dončićev soigralec je ameriške novinarje presenetil s svojo izjavo: "Luka je poleti postal ..."

Ekipa Dallas Mavericks bo danes ob 18. uri po slovenskem času odigral prvo pripravljalno tekmo. V Abu Dabiju se bo pomeril z Minnesoto.

Košarkarji Dallasa so po nekaj dneh treningov v domači dvorani pospravili kovčke in se preselili v Združene arabske emirate, natančneje v Abu Dabi. Tam bodo danes in v soboto ob 18. uri odigrali pripravljalno tekmo z Minnesoto, 10. oktobra pa jih čaka še obračun z nekdanjim klubom Luke Dončića, madridskim Realom. 

Košarkarji Dallasa želijo čas v Abu Dabiju izkoristiti predvsem za uigravanje in druženje z upanjem, da se bodo v tem delu priprav košarkarji bolj povezali in se bo med ključnimi člani ustvarili prava ekipa. Predvsem to velja za Luko Dončića in Kyrieja Irvinga. Je pa ameriške novinarje s svojimi izjavami kar nekoliko presenetil Dwight Howard, ki je med drugim spregovoril o slovenskem zvezdniku in o dejstvu, da je imel pestro reprezentančno poletje. "Lahko vam povem, da je poleti Luka Dončić postal še boljši košarkar, njegova igra je v teh mesecih postala še boljša," je zaprl usta vsem dvomljivcem, ki so bili prepričani, da Dončić na začetek priprav ne bo prišel dovolj dobro pripravljen.